Анкети-бегате или одговарате?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
пцујам и си идам.
да им И*** секоја анкета треба да си има граница т.е на одредено прашање треба да одговорат луѓе кои се на доволна возраст со тоа и имаат одредено познавање на проблемот. Не сеа ајде ке прашуваат 15 годишњаци колку се задоволни од градоначалникот ебате.

Еднаш од бегање, ќе паднев у една шахта. Од тогаш одговарам со: „Ништа не разумем! А! Нисам од авде!:kesa:

Па досега немало прилика да ме застанат бидејќи бегам подалеку што можам ако видам некоја камера во близина...
Не сакам да ме има воопшто ни во кадар... :nenene:

Досега еднаш сум бил анкетиран за ТВ, на плоштад. Гледам девојка со микрофон и камерман. Вртам глава и гледам дека нема никој околу мене и си викам ај да видам барем што прашање ќе ми постават.
И сеа доаѓа интересното. Ме прашаа за новиот албум и новиот имиџ на Сашо.
B70678586B936641AA3CA83C79A47A64.jpg

И јас нормално... кој е тој?!
Не не го знам.

Јас не бегам од ништо па ни од анкети.Дома ми дојдоа во анкетата дали треба верска настава во училишта и сега со анкета за економската состојба на моето семејство.Секогаш сум спремен да го дадам моето мислење за секоја тема.Моето и само моето - па колку и да е во моментот можеби и изолирано.
Немам ниту налогодавачи кои би го креирале моето мислење или излагање ( по однос на проблемот0 - свој сум во целост.
И Исус бил во малцинство,а и христијанството, па видете сега!!!:smir::smir::smir::smir:
Panta rei.:helou:

Еднаш ме фатија на Surprise... А ја така опуштен и замислен си се шеткам по улица И ОП! Камера и новинар... Толку се здркав што незнам ни што одговорив... :pos2:

Бегам што подалеку.и од камери и од анкетну листови.А како што сум баксуз на секој втор ден ги начекувам

ХАХАХААХАХХАХАХАХАХ :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Бегам пошо многу го пушат а и нема некој ефект.

Од телевизиски екипи по плоштади бегам како ѓаволот од темјан, а еднаш дигнав слушалка на оние анкетите и ждригнав.
Поглупа работа од ова амин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom