Анкети-бегате или одговарате?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш кога бев четврта средно пред крај на година доаѓа оној Зевзекманија пред школски двор да обесува на мал одомор,сите како го видоа да ги нема внатре,ја имав цигара и нејќев да ја фрлам па си останав на страна да допушам.
Доаѓа овој да ме прашува му викам сиктер не сум за на ТВ,ми вика “ужувај си нема да те покажеме само мислење ме интересира’’,Ме праша дали ќе слушам тфбофолк за матура(:uvo:) му викам “да бе да шо им везе’’ и нешто слично...
Наредниот ден вака така врти тетка ми цела возбудена се тресе ко да сум добил Нобелова Награда и урла по телефон...“На Зевзекманија те има на Зевзекманја те има :vozbud::vozbud:’’
Тоа шиљокуранот Горан ме испрдел камерата била упалена и ме злоупотребил :pipi:
Најаки фаци своевремено за вакви ствари беа малише шкончиња од Стенковец што се пикаа во кадар до дереџе да нема слободен простор за да мафтаат со тоа прстињата :icon_lol:

не ме фатиле на камера :) брз сум...

На протестите за името ме начекаа...појма немам од која скопска телевизија и кажав 2-3 реченици...тоа е единствен случај,друга ваква средба не сум имал.

На улица не ми се случило да ме начекаат а и да ме начекаат би одговорила зошто да не :toe:

Samo ednas me ima fateno kamera, ali nemam nisto protiv odgovaram sto i da prasaat! Ne se plasam od kamera takva mi e idnata profesija, moram da se naviknam :pipi:

Често налетувам на камери....не бегам,кога е спонтано...секогаш одговарам...,
а кога сакаат да ме наместат,тогаш вешто избегнувам.:pipi:

До сега два,три пати се случило да ме застанат и не,не бегам него баш ми е убаво пред камера и си одговарам на прашањето:)

Бегам , од причина што мразам камери и несакам да ме снимаат, а на оние во писмена форам, што ти се јавуваат дома на домашен одговарам

Сум ја немал таа "среќа" да ме закачи некој на камера едноставно незнам што ќе прашаат и гледам да ги избегнам, радарот секогаш на готовс.

Зошто да не :) иако доста зависи од прашањето.

Сега за сега не ме фатила никоја , не за друго дека сум снаодлив и одма им бегам (мала шала). Не сум налетал на никоја но доколку би налетал зависно од прашањето/целта би решил дали би одговорил:)

Ме застанаа еднаш кај Мекдоналдс (Рекорд) и ме прашуваше еден типац (келав беше ) што сум сакал да бидам ако би можел да изберам, дали сум задвоволен со тоа што сум и такви ми ти работи. После "анкетата" ми вика ај ако сакаш дојди до канцеларијата тука е блиску. Викам ОК ке дојдам. Одам таму и што да ти било тоа, тие од Скиентологија. Ме тестираа таму со едни 2 лименки требаше да ги држам во така за да видат колку стрес имам. И после сакаше да ми продаде некоја си книга Рон Хабард мокта на подсвеста такво нешто. Се измакнав неакако и од тогаш избегнувам било каков вид на анкети :)

штета , никад не ме сретнале а баш би сакала да одговорам на некое прашање иако знам дека ке се зд'ткам ,али битно ке се смееме после ,ми е гајле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom