ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Aoki Densetsu Shoot! (1993), аниме за фудбал, за средно[колска екипа која се обидува да стигне до врвот, многу забавно аниме, знае да успори на одредени моменти, добро што нема многу такви моменти,одлични ликови, гледајки ја по втор пат само додава во искуството да биде пријатно, забавно. дефинитивно супер аниме барем за мене.

Aoki Honō (OAV), главен лик како негативец, интересно, освен тоа прилично досадно аниме.

Aoki Densetsu Shoot! (1993), аниме за фудбал, за средно[колска екипа која се обидува да стигне до врвот, многу забавно аниме, знае да успори на одредени моменти, добро што нема многу такви моменти,одлични ликови, гледајки ја по втор пат само додава во искуството да биде пријатно, забавно. дефинитивно супер аниме барем за мене.

Aoki Honō (OAV), главен лик како негативец, интересно, освен тоа прилично досадно аниме.
:pos::pos: Која петарда си ти :LOL:

Препорака за "Re Zero Kara hajimeru isekai seikatsu" , според мене едно од најинтересните аниме оваа година

tumblr_o95ox97v9v1s1fwtso1_500.gif

https://myanimelist.net/anime/31240/Re_Zero_kara_Hajimeru_Isekai_Seikatsu

Некое поново (последни 3-4 години) dark themed аниме?
Нишо неам глеано у последно време, само slice of life & sport anime глеам...

само да прашам нешто, може тука да се постираат последно прочитани манги или само е за аниме?

Се откажувам од Gintama , едноставно серијава не ми е ниту смешна ниту интересна , сторијата никако не може да ја поврзам , гледав околу 150 епизоди во 2 години , имаше некој 3-4 arcs и 100 епизоди кои немаа никаква врска со приказната и беа онака рандом филлер епизоди :toe: , имаше некои смешни сцени не викам не , ама во главно хуморот не е баш за мене . Очекував многу повеќе од серија која е топ отценета од многу аниме фанови , ама тое е секој си има свој вкус и не може на сите да им се свиѓа :ban:

време е да побарам некое ново аниме...

Се откажувам од Gintama , едноставно серијава не ми е ниту смешна ниту интересна , сторијата никако не може да ја поврзам , гледав околу 150 епизоди во 2 години , имаше некој 3-4 arcs и 100 епизоди кои немаа никаква врска со приказната и беа онака рандом филлер епизоди :toe: , имаше некои смешни сцени не викам не , ама во главно хуморот не е баш за мене . Очекував многу повеќе од серија која е топ отценета од многу аниме фанови , ама тое е секој си има свој вкус и не може на сите да им се свиѓа :ban:

време е да побарам некое ново аниме...
Јас пред две години почнав да ја гледам стигнав до 99та епизода и се префрлив на хантер х хантер,од тогаш неам чепнато гинтама мех ми беше цело време,а и да си имаше јаки моменти и смешни сцени.

Јас гинтама сум до 153, да на има доста meh.. епизоди но нешто не ми дава да ја преќинам. Ваљда некоја носталгија

Јас гинтама сум до 153, да на има доста meh.. епизоди но нешто не ми дава да ја преќинам. Ваљда некоја носталгија

Јас си се префрлив на аниме од сезонава , има стварно добра понуда оваа сезона , денес ја гледав
https://myanimelist.net/anime/31764/Nejimaki_Seirei_Senki__Tenkyou_no_Alderamin и стварно ми се допадна , сеа планирам и Orange да ја ѕирнам , сезонава до сеа најдов 5-6 аниме што ми беа интересни, нека продолжат така и со есенскава понуда (y)

Update :

Знам дека реков ќе ја ѕирнам Orange ама место неа го гледав филмот Kimi No Na Wa :cujte: , кога ќе ме прашаат зашто гледам "цртани" колегите на работа треба само линк од филмов да им пратам за да им биде појасно .

must see movie
https://myanimelist.net/anime/32281/Kimi_no_Na_wa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom