- Член од
- 9 февруари 2015
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 0
Го изгледав Full Metal Alchemist Brotherhood, ај кажете ми дали да го гледам обичниот Full Metal од 2003 шо е ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го изгледав Full Metal Alchemist Brotherhood, ај кажете ми дали да го гледам обичниот Full Metal од 2003 шо е ?
Сепак мислам дека не е лошо и него да го изгледа, почетокот е малку поопширен во однос на Brotherhood, и понатаму приказната дивергира од мангата, така да ќе имаш нешто поразлично за гледање. Има и многумина што сметаат дека FMA е подобар од Brotherhood (јас не сум еден од нив), но како што рече Epsilon, генерлно Brotherhood се смета да подобар од FMA.Не, послаба е приказната и послаб рејтинг има.
На Steins; Gate и дадов неколку пати шанса али ете, ~14 епизоди ги догурав едвај некако и ја преќинав. Neon Genesis ја почнав пред некој ден, не сум по mecha баш али фактот што Хидеки Ано страдал од тешка депресија кога ја работел серијава ме инспирираше да почнам да ја гледам, хаотична на почеток ко да се осеќа таа негова состојба во самото аниме.Тогаш гледај ги Jormungand и Ghost in the Shell: Stand Alone Complex.[DOUBLEPOST=1439681548][/DOUBLEPOST]Инаку мои топ 10 (по никаков редослед):
Neon Genesis Evangelion
Samurai Champloo
Mushishi
Seirei no Moribito (Guardian Of the Spirit)
Tengen Toppa Gurren Lagann
Stein's Gate
Shinsekai Yori (From the New World)
Kiseijuu (Parasite)
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Hunter x Hunter
Заврши Gangsta. не знам во чудна насока почна да се движи, Николас ми е најомилен карактер штета што малку беше присутен во серијава. Убава авантура задњиве недели сепак
Заврши прва јас уште вчера ја гледав „Odds and ends“.Не е завршена, треба уште една епизода да излези.
И сеуште не знам како би можела да заврши, пошто мангата е ongoing, веројатно ќе има и втора сезона.
Заврши прва јас уште вчера ја гледав „Odds and ends“.
Имаш на кат.пх али на јапонски12та епизода? и на која страница?
Јас па баш повеќе гледам серии но многу ретко гледам аниме филмови. Можеш ли да ми препорачаш некои подобри во последниве 2-3 години? Досега ги имам гледано повеќето од Studio Ghibli, новите NGE филмови и Mardock Scramble.[DOUBLEPOST=1444178698][/DOUBLEPOST]Инаку, што е работава со EGOIST и филмовиве. Речиси на сите филмови кои ги наброи, интрото е од EGOIST. Отсекогаш ми се допаѓал гласот на пејачката, макар да музиката им е hit or miss, ама па не знаев дека веќе за токлу често прават музика за аниме.Од страна на аниме серии следев Gangsta, а ќе гледам Haikyuu и One punch man.
Повеќето се филмови што ги чекам да излезат, а тоа се: Harmony, Genocidal organ, Ajin part 1: Schoudou, The Empire of corpses (веќе е излезен мислам, а треба да го гледам).