G
garthok
Гостин
На 7-ми јануари ќе излезе.neli trebase od parazitov vcera da ispadne nova epizoda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 7-ми јануари ќе излезе.neli trebase od parazitov vcera da ispadne nova epizoda?
требаше пред 2 години ама изгледа им дојде паметот и го одкажааKe izlaga HOTD 2?
Znam deka trebase. Mislev god. nesto dan ispadne.
SNK? Koga?
Dobro. Neznaev koga izlaga. Drug bese naslovov na temava ili mene mi bese premesteno mislenjeto?Темава не е за поставување на прашања кога ќе излезат наредни сезони од аниме кои не се од 2015. Инаку SNK ќе има сезона во 2016.
Dobro. Neznaev koga izlaga. Drug bese naslovov na temava ili mene mi bese premesteno mislenjeto?
јас го имам гледано до кај 130 епизода, интересно е, ама некако многу личи на Драгонбол.Изгледав три епизоди од Hunter x Hunter (2011) и ми се допадна, има некаков шмек... дали дека сум пред испитии интересот уште поголем, но ќе видиме што се случува во анимето понатаму, можеби вреди злато, а не толку познато како другите шонен серии.
јас го имам гледано до кај 130 епизода, интересно е, ама некако многу личи на Драгонбол.
еве го Хисока на аватар ми е![]()
даСметаш како негативна сличност ?
Зошто?
Ликот на Гон е премногу сличен со ликот на Гоку, додека беше дете, и двајцата се такви глупички, но во екот на борбата секогаш наоѓаат начин да го победат противникот, исто и начинот на однесување им е многу ист, се грижат за другите, секогаш бараат правдина, чесност итн итн.Да не правам муабет па за нивниот signature move, се е исто само името им е различно, кај Гон е Rock,Paaper,Sissors, кај Гоку е Kamehameha, значи комплетно исти се.
Исто многу сличен е и начинот на анимација.Имаше и други работи не ми текнуваат сега, од дамна ми е гледан.