ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
^
Прејако заврши,едно од подобрите годинава ми беше, и Parasyte the maximum тука негде ми е ама уште не е до пола стигнато,ќе видиме како ќе се одвива.

Мангата е завршена и ја имам прочитано и навистина вреди. Јас од анимето изгледав 5 епизоди (доттука стигнаа) и мислам дека целосно ја следи мангата, иако главниот лик е направен како nerd во анимето, а во мангата помангуп е. Мислев на физичкиот изглед.

И наидов на многу позитивни критики за ова аниме & манга.

Мангата е завршена и ја имам прочитано и навистина вреди. Јас од анимето изгледав 5 епизоди (доттука стигнаа) и мислам дека целосно ја следи мангата, иако главниот лик е направен како nerd во анимето, а во мангата помангуп е. Мислев на физичкиот изглед.

И наидов на многу позитивни критики за ова аниме & манга.

Во почетните епизоди nerd е,после од кога
Migi ќе му го спаси животот
Шиничи почнува badass да биди и да изгледа.

Изгледав првите 2 на Parasyte ми делува некако комедија/хорор жанр што не го сакам како тера понатака? Не е лоша али...

Изгледав првите 2 на Parasyte ми делува некако комедија/хорор жанр што не го сакам како тера понатака? Не е лоша али...

Не е комедија. И мангата е интересна бидејќи е завршена, а анимето ја следи целосно мангата така да и анимето ќе има интересен крај. Само ме интересира како ќе вметнат се во 24 епизоди.

и јас го следам паразитот, интересно е сега за сега.
Главниот лик на почетокот беше нрд, после стана мангупче:D

Последно уредено:
Да добро е продолжив да го гледам, на почетокот ми делуваше несериозно па затоа прашав. Инаку и elfen lied е опако, го возам паралелно со Parasyte.

Ги изгледав Ghost in the shell(филмот од 1995), Cowboy Bebop, го догледав FMA и го започнав Brotherhood, го изгледав Evangelion заедно со The End of Evangelion, Serial Experiments Lain и сигурно нешто заборавив. Го започнав и Trigun. Psycho Pass 2, Akame ga Kill и Sword Art Online II завршија и ги догледав...

Ги изгледав Ghost in the shell(филмот од 1995), Cowboy Bebop, го догледав FMA и го започнав Brotherhood, го изгледав Evangelion заедно со The End of Evangelion, Serial Experiments Lain и сигурно нешто заборавив. Го започнав и Trigun. Psycho Pass 2, Akame ga Kill и Sword Art Online II завршија и ги догледав...

Импресии од истите?

Го почнав Akame ga kill и се изненадив (негативно), очекував да биде "касапници" , но веројатно до самиот крај ќе умираат еден по еден од Asassins или грешка сум?

П.с до 3та епизода сум.

Го почнав Akame ga kill и се изненадив (негативно), очекував да биде "касапници" , но веројатно до самиот крај ќе умираат еден по еден од Asassins или грешка сум?

П.с до 3та епизода сум.

Да не ти лупам спојлери продолжи да гледаш,рано е уште...

П.с до 3та епизода сум.
Не го гледај, премногу глуп шонен.

Back
На врв Bottom