Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Handcock e bolje

Ја завршив Fairy Tail пред некој ден, така да оваа ми е следна на листа за читање ако имам време и ќе ја изгледамКолку само добро обработена серија е Code Geass, колку само пресврти има во дел од минутата.Колку само одличен беше крајот!
Доживеав оргазам!
mute
ДА ЈА ИЗГЛЕДАШ!!!!![]()

Препорака на некое квалитетно аниме со интересна приказна, полно со пресврти, да буди емоции на возбуда и желба да се гледа следната...следната и следната епизода ?
Преферирам повеќе акциони со борби/тепачки и сл. ?

Како стои анимот бре ,го гледав докај едно 50/60еп и прекинав заради анимацијата некако карактерите ептен ги отупија и се повеќе и повеќе наликуваше на детска серија за разлика од мангатаЈа завршив Fairy Tail пред некој ден, така да оваа ми е следна на листа за читање ако имам време и ќе ја изгледам![]()
Не го гледам анимето многу ми е глупо само мангата си ја читам. Ептен ја упропастува мангата анимето :SКако стои анимот бре ,го гледав докај едно 50/60еп и прекинав заради анимацијата некако карактерите ептен ги отупија и се повеќе и повеќе наликуваше на детска серија за разлика од мангата
Мора малце Машима да го смени тоа ако сака да му просперира мангата иначе мн лесно може да му падне. Незнам колку ја следиш мангата но моментално се тепаат Лаксус и Џура. Е сега во последниот чаптер Џура беше наречен ''the strongest human wizard'' и беа претставени некој 4 светци кој се најсилни но не се луѓе. Иначе не би рекол дека е најсилен Џура бидејки тоа го кажа мастерот на Ламиа гилдот на Џура па може го преценува али сепак и да не е најак значи е на нивото на Гилдартс па и Макаров. И ако сега Лакус успее да го победи ова ''чудовиште'' со накама power ептен лејм ќе биде.
...
Не гледам аниме серии обично, ама по силни препораки ја почнав Death Note. И сум импресиониран до сега.