Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Handcock e bolje
Ја завршив Fairy Tail пред некој ден, така да оваа ми е следна на листа за читање ако имам време и ќе ја изгледамКолку само добро обработена серија е Code Geass, колку само пресврти има во дел од минутата.Колку само одличен беше крајот!
Доживеав оргазам!
mute
ДА ЈА ИЗГЛЕДАШ!!!!![]()
Препорака на некое квалитетно аниме со интересна приказна, полно со пресврти, да буди емоции на возбуда и желба да се гледа следната...следната и следната епизода ?
Преферирам повеќе акциони со борби/тепачки и сл. ?
Како стои анимот бре ,го гледав докај едно 50/60еп и прекинав заради анимацијата некако карактерите ептен ги отупија и се повеќе и повеќе наликуваше на детска серија за разлика од мангатаЈа завршив Fairy Tail пред некој ден, така да оваа ми е следна на листа за читање ако имам време и ќе ја изгледам![]()
Не го гледам анимето многу ми е глупо само мангата си ја читам. Ептен ја упропастува мангата анимето :SКако стои анимот бре ,го гледав докај едно 50/60еп и прекинав заради анимацијата некако карактерите ептен ги отупија и се повеќе и повеќе наликуваше на детска серија за разлика од мангата
Не гледам аниме серии обично, ама по силни препораки ја почнав Death Note. И сум импресиониран до сега.