ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ги знам овие бе
Него дајте бе линкче или торент да си ги сметнам Наруто

Имаш на замунда фул торент 1-220 околу 30 гб , и shippuden 1-100 околу 15 гб.

Инаку мене ми треба некој проверен торент од 114-та епизода naruto shippuden. Со англиски превод нормално. По пп некој ако има.

Абе на замунда ништо не разбирам ако имаш некое торентче

Не ја следам многу темава,има некои фанови на Bleach?

Не ја следам многу темава,има некои фанови на Bleach?
Јас :) , ама да ти кажам право едвај чекам да заврши. Со секоја нова сезона се поќе и поќе ја уништуват.
Земи за пример последните епизоди: минута и пол најавна шпица па следат едно 4-5 минути повторвање на минатата епизода па одјавна шпица минута и пол и уште пола минута оние глупостите на крајот, а една епизода трај 22-24 минути и колку време останва за нов материјал?

Инаку најдобри ми беа првите 2 сезони.

Јас :) , ама да ти кажам право едвај чекам да заврши. Со секоја нова сезона се поќе и поќе ја уништуват.
Земи за пример последните епизоди: минута и пол најавна шпица па следат едно 4-5 минути повторвање на минатата епизода па одјавна шпица минута и пол и уште пола минута оние глупостите на крајот, а една епизода трај 22-24 минути и колку време останва за нов материјал?

Инаку најдобри ми беа првите 2 сезони.

Ја едно време гледав,стигнав до 80 па прекинав,па пак почнав и стигнав до епизодата после битката меѓу Ichigo и Grimmjow,да не знаеш која епизода паѓа таа,гледам интересна сторија имаат направено понатака.Само ме нервира што прават филерс,дека стигнаа блиску до мангата.

Го гледал некој Avatar:The last airbender ?
Не е некое тешко аниме, башка на англиски е, ама достоен противник на овие многу гледаниве наруто итн итн...

Во моментов го гледам Samurai shamploo, до 20 епизода сум, 26 има, многу е добро, секоја епизода има посебна приказна која по малку се надоврзува со главната.
Бај д веј, самурајско аниме е.:)

Еве го мојот Аниме херој
samurai jack:

Не е некое тешко аниме, башка на англиски е, ама достоен противник на овие многу гледаниве наруто итн итн...

Сите три сезони на Аватар ги изгледав за 2.5 дена, навистина прекрасен
цртан што вреди да се гледа и не само за тие што го обожаваат цртаните туку и за "обичните" луѓе. Цртанот е со американска продукција и не спаѓа под Аниме.

Ја едно време гледав,стигнав до 80 па прекинав,па пак почнав и стигнав до епизодата после битката меѓу Ichigo и Grimmjow,да не знаеш која епизода паѓа таа,гледам интересна сторија имаат направено понатака.Само ме нервира што прават филерс,дека стигнаа блиску до мангата.
Ако мислиш на првата битка меѓу Ichigo и Grimmjow тогаш 116 епизода.

Јас иам гледано Avatar.

Инаку гледам Наруто, иам глеано по некоја епизода од Bleach и Afro Samurai. А, да и Samurai Jack ги иам гледано сите епизоди (:

Не се аниме ама неможете да правите таква дискриминација само заради тоа што не се од јапанска продукциска куќа :)

Не се аниме ама неможете да правите таква дискриминација само заради тоа што не се од јапанска продукциска куќа :)
Да посебно Самурај Џек има такви карактеристики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom