Анета Наковска

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Гледајки една од најглупите емисии на Вучиќ - Сениор (телевизорот ми беше заглавен на Сител, а далечинското привремено изгубено), слушнав комплименти од дотичната, како магистер по музика, ептен. И сега се мислам, дали некоја кафеанска пејачка, може да предава музика, и да дава совети на млади, неискусни певалки, кои сигурно од немајки каде да се глупираат, идат на шоуто на Д.В.

%7B08BF1804-B215-4530-A7C6-BD9D1708B6A5%7D_aneta-2.jpg

п.с. ако администратор смета дека ова не е за сеир, нека преместува.:helou:

Гледајки една од најглупите емисии на Вучиќ - Сениор (телевизорот ми беше заглавен на Сител, а далечинското привремено изгубено), слушнав комплименти од дотичната, како магистер по музика, ептен. И сега се мислам, дали некоја кафеанска пејачка, може да предава музика, и да дава совети на млади, неискусни певалки, кои сигурно од немајки каде да се глупираат, идат на шоуто на Д.В.

%7B08BF1804-B215-4530-A7C6-BD9D1708B6A5%7D_aneta-2.jpg

п.с. ако администратор смета дека ова не е за сеир, нека преместува.:helou:
ме нервира многу оваа...и секогаш е глупо облечена,а косата никад не и е средена:uvo:и јас знам да пеам толку колку што пее она.

ме нервира многу оваа...и секогаш е глупо облечена,а косата никад не и е средена:uvo:и јас знам да пеам толку колку што пее она.
Не е битна косата, облеката и пеењето, битни се цицките. Алал да му е на тој шо ги смисли силиконите.

Многу ми го дига, и оваа и Велевска и Муакетова и Гавазова, жими све!

И јас мислам дека може да предава!!!!:pusk:

Не можам да ја смислам, па како збори лелеее си мислиш кој знае која е се занесува ко јајце на кривина...

Врв над врвовите, беше кога изјави на некоја емисија дека имала Рок песна и дека длабоко во душата е рокерка.

Кога ја слушнав прво, како зборува, немајќи никаков израз во говорот (обично неначитани луѓе СЕКОГАШ го имаат тој проблем, со недостаток на зборови, истиот впечаток за Соња Тарчуловска го имам добиено), јасно ми беше од кој тип луѓе е дамава...
А да дава совети па...:pos2::tapp::nesvest::uvo:

Едно време ако ви текнува, беше дел од Франкенштајн, групата од млади дани на Принц, наш особено автентичен композитор... Чудесии!:helou:

Абе да е го бутнам еднаш какво телоо имаа...:vozbud: Остај ти то дали знаела да пее или не.. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom