Па што се тресеш, пиши *#06#, си имаш ти IMEI бројче, тмобајл не продава копии од телефонот, сигурно базата не е абдејтирана на таа веб страна и затоа ти вика не постои.Druze ne mi e do zaebavanje...
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што се тресеш, пиши *#06#, си имаш ти IMEI бројче, тмобајл не продава копии од телефонот, сигурно базата не е абдејтирана на таа веб страна и затоа ти вика не постои.Druze ne mi e do zaebavanje...
Abe go znam imei brojceto go vidov i taka, i na kutijata go ima i na garancijata istoto brojce.. Samo mi e cudno sto ne go naogja telefonot so toj broj na check imei stranata (mislev da ne mi prodale nekoja kopija ili sl.Па што се тресеш, пиши *#06#, си имаш ти IMEI бројче, тмобајл не продава копии од телефонот, сигурно базата не е абдејтирана на таа веб страна и затоа ти вика не постои.
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
Отвори www.imei.info И на мене ми даде дека не е Sony на нивната. Дури и на форум го посочуваат проблемотPak nesaka brat eve sto mi pisuva...
Прегледај го приврзокот 136023
Sto treba ovdeka brat da se registriram prvo i posle da go zapisam imei brojot i modelot na telefonot?Отвори www.imei.info И на мене ми даде дека не е Sony на нивната. Дури и на форум го посочуваат проблемот
Овде регистрирај се https://account.sonymobile.com/en/#/signin и мирна глава![]()
На www.imei.info само напиши го бројот и стисни check. На Sony страницата, кликни sign up, пополни име презиме....тоа што ти бара и одбери го моделот. И толку е.Sto treba ovdeka brat da se registriram prvo i posle da go zapisam imei brojot i modelot na telefonot?
Fala mnogu druze, napraviv kako sto mi kaza i eve go sega go otvara so imei brojot. Se iznervirav u pm mislev da ne me zaebale nesto.На www.imei.info само напиши го бројот и стисни check. На Sony страницата, кликни sign up, пополни име презиме....тоа што ти бара и одбери го моделот. И толку е.
Проверка на imei? Можеби да проверат тие во магацини, не продавачите. Нема зошто да проверуваат, кога телефоните се правени за операторите од фабрика. Ако оператор решил да си наруши имиџ и позиција на пазар со продавање копии, а притоа и да си го добие од официјален производител на светско ниво... Не се замарај до толку.Fala mnogu druze, napraviv kako sto mi kaza i eve go sega go otvara so imei brojot. Se iznervirav u pm mislev da ne me zaebale nesto.
p.s. Ova ne e rabota na tie sto gi prodavaat mobilnite ?
Dobro, fala mnogu druzeПроверка на imei? Можеби да проверат тие во магацини, не продавачите. Нема зошто да проверуваат, кога телефоните се правени за операторите од фабрика. Ако оператор решил да си наруши имиџ и позиција на пазар со продавање копии, а притоа и да си го добие од официјален производител на светско ниво... Не се замарај до толку.
Зедов Samsung Galaxy Grand Prime и немам плеер за музика. :/ Некако можам да го најдам или да симнам од Play Store?