Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Мала помош ако знае некој. Малиот си играше со мобилниот ( Alcatel OT 995 ) и имаше премногу грешни обиди за отклучување на екранот и сега не можам да го уклучам ми бара user name i pasword. ако знае некој нека помага. Поздрав
Па ќе го ставиш е маилот и пасвордот од гмаил. Така е мислам :D

пробав ама не иде :tapp:
Епа, немаш уклучено интернет. Ај види, некаде ако има интернет(wifi) тогаш стави ги емаилот и пасвродот од гмаил, белким не е долку глуп андроид, па да не може интернет автоматски да уклучи за да се најавиш.

не ми дава ни интернет ни ништо да уклучам само може да ми се јават, ми иде на нерви, не знам како да му направам мастер ресет зошто не можам да влезам во менито :place:

не ми дава ни интернет ни ништо да уклучам само може да ми се јават, ми иде на нерви, не знам како да му направам мастер ресет зошто не можам да влезам во менито :place:
Епа друго чаре незнам.

Пробај со hard reset, само се што имаш на мобилен ќе ти се избрише, од слики до контакти.
http://www.hard-reset.com/alcatel-ot-995-hard-reset.html

od vip zedov zte kis lite i ne mozam pustam igra namesto da se pusti izleguva vo menito skoro so site podobri igi go ima istiov problem telefonot e 2 dena star i koristi 2.3.6 android sto bi mozelo da e problemot?

od vip zedov zte kis lite i ne mozam pustam igra namesto da se pusti izleguva vo menito skoro so site podobri igi go ima istiov problem telefonot e 2 dena star i koristi 2.3.6 android sto bi mozelo da e problemot?
Кој игри ?

Зависи од игрите некој големи игри ако се можно е да не ги игра...

Кој игри ?

Зависи од игрите некој големи игри ако се можно е да не ги игра...
Можно е, ради слабата рам. Ама добар процесор има. Ама рам меморијата си го прави своето. А иначе, луѓе кои користеле алкател 991 и сите ми викаа: абе овој твојот ич бе не ти кочел ко ке бараш нешто низ него.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
skoro na site podolemi od 30 mb a na pomalite se uklucuvaa se ama samo se pauzira na sekoe..
Нема врска големината, еве јас ја играм where's my water која е 45 мегабајти и без проблем си ја играм на мојот зте кис лите. Туку, не е важно тоа, ама сакам да си го рутирам некој, знае како да го рутирам или не знае?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Нема врска големината, еве јас ја играм where's my water која е 45 мегабајти и без проблем си ја играм на мојот зте кис лите. Туку, не е важно тоа, ама сакам да си го рутирам некој, знае како да го рутирам или не знае?
probav jas preku super one click ali ne biva zaglavuva na pola proces ako znes nekoj kako treba neka kazuva i mene me interesira

Даа , сакам да го рутирам ако има енкој нека кажи :D

skoro na site podolemi od 30 mb a na pomalite se uklucuvaa se ama samo se pauzira na sekoe..

Temple Run ти ја игра ? Кај другар ми без проблем ја игра ни кочи ни ништо...

Иначе каков андроид имаш ? 2.3.6 ?
--- надополнето: 26 март 2013 во 19:55 ---
Можно е и телефонот да не е во ред нешто...пред 1 месец имав Галакси С...све живо кочеше,и го сменав за Нексус сега рајат сум 20 игри имам. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom