Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам поискусни сте, дали Desire да го апдејтирам на 2.29? што ќе добијам со тоа, и дали може после апдејтот да се рутира?

треба да го му направиш ROOT на телефонот и ке мозеш да инсталираш на картица

--- надополнето ---

дали има некој туторијал за упдате на сони ериксон хперија х8 на 2.2 или 2.3 помош. за другарми ми е

нема а ми се чини и нема да има 2.1 е последно за овој телефон

Знам за роот, прашав друго а ако незнаеш ќути си.

Од дамна не сум ставил како сум го средил телефонот па ајде да споделам две слики се надевам дека ви се допаѓаат

CAP201102182153.jpg

CAP201102191954.jpg

Од дамна не сум ставил како сум го средил телефонот па ајде да споделам две слики се надевам дека ви се допаѓаат

Прегледај го приврзокот 40532

Прегледај го приврзокот 40533
Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1

Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1

Првото е со GO Launcher EX, a второто е тема за windows mobile 7. Ме изненади колку е добра :).

А што те нервира на камерата?

zdravo imam htc wildfire so android 2.2 i me interesira dalo moze da se najde ps softwere ama da raboti ofline da ne mora koa sakam da se konektiram na net pa da povlekuva mapi od google i ............me razbirate valjda.

Џои зверу фала за туторијалот благодарение на тебе сега и ја си возам на 2.3 на gt540 , само што никако неможам да го инсталирам flash player-от ни од андроид маркет ни од appbrain. Некој совет ФИНТА на крај краева ??? :vozbud:

немоеш флеш да инсталираш, не подржува процесорот.

zdravo imam htc wildfire so android 2.2 i me interesira dalo moze da se najde ps softwere ama da raboti ofline da ne mora koa sakam da se konektiram na net pa da povlekuva mapi od google i ............me razbirate valjda.

MapDroyd имаш offline mapi и нетие потребен нет.

Имам Wildfire но незнам како да инсталирам мак тастатура???
Дали може некој да дае линк или туториал накратко да напраи?!
фалааа

gps mi treba offline sto raboti za android ali so opciii ova sto mi go preporacavte nema nisto moze da posluzi samo ako sakate da doznaete kaj ste na koja ulica zboram za map droid bar da ima search,go to takvi raboti

gps mi treba offline sto raboti za android ali so opciii ova sto mi go preporacavte nema nisto moze da posluzi samo ako sakate da doznaete kaj ste na koja ulica zboram za map droid bar da ima search,go to takvi raboti
Copilot, Navigon и iGo - ниеден не е бесплатен. За добрите „опции“ секогаш се плаќа +мапите за македонија се shit. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom