and welcome to the Veselinova

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислев дека се исели од државава засекогаш а ти вака ме разочара . (n)

Супер пар ќе си бидете. :)
Јас никаде не спомнав нешто за пар. Само иронично одговорив на нејзиното нападно однесување;):)

Јас ни ја знам, ни имам за неа чуено, затоа неможам да кажам нешто повеќе....... еве тој што знае за нејзе нешто и што таа направила на форумов нека каже, па да знам :)

Неам мед и црно под ноктите... шо да праам сеа?

Јас никаде не спомнав нешто за пар. Само иронично одговорив на нејзиното нападно однесување;):)

Јас ни ја знам, ни имам за неа чуено, затоа неможам да кажам нешто повеќе....... еве тој што знае за нејзе нешто и што таа направила на форумов нека каже, па да знам :)

Фантастична домаќинка со уште пофантастични вокални способности бара Сунѓер за да го поминат остатокот од животот заедно. Во Белгија или Струмица не е битно. Исто е.

Фантастична домаќинка со уште пофантастични вокални способности бара Клипче за да го поминат остатокот од животот заедно. Во Белгија или Струмица не е битно. Исто е.
.... створена баш како за тебе:vozbud:

Трачарење,дали јавно или притаено е кога се зборува за личноста која не е просутна во моментот,може подоцна ке ги дознае трачарењата,но во моментот е отсутна :)(без разлика на тоа каква е таа личност).

Ги знам бе. И не се замарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom