And "Happy Birthday" goes to...

• Креатор на темата Креатор на темата ada
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jo
Среќен роденден :vozbud::vozbud::vozbud:

119078_naughty_schoolgirl_1.jpg

секоја која ти лежи во срце да ти лежи и во кревет :pipi:

Момчиња и девојчиња, ви благодарам најмногу на светот. :) Многу ми е мило што на темава ми посакале среќен роденден членови кои ги читам и ги познавам, барем виртуелно. Им благодарам на сите оние кои ме ценат на било каков начин, и се надевам дека некогаш во животот оние кои од учтивост, лицемерие или што и да е ми честитале, ќе успеам вистински да им покажам дека ги ценам и не им мислам лошо.

Последнава година беше неверојатна. Полна со земјотреси, бури и громови а Зевс и Посејдон не се штедеа себе си во создавањето на еден нов Виктор, кој дури и јас самиот го запознавам секојдневно и морам да признаам се изненадувам од него.

Ада, јинјангот е нешто кое никогаш нема да ме напушти. А ти ќе бидеш сведок на тоа.
Земчо, Вардар ќе се крене а ние ќе го следиме во тоа. Па макар се срушил Никола Мантова и колегата Стиков. :)
Фантом, сонце мое, ветувам дека на свадба ќе играме на Кис. :) :back:
Џену, не знам дали се разбираме, ама сепак ти благодарам. Голем удел има и тоа на кое мислиш. :wink:
Принц... се трудиме, зар не се гледа? :)
Саладин, идат мачките у минус со животи, пошто ова ниво шо следи ептен тешко го поминуем, гарант ќе изгубам најмалку уште еден... а веќе доволно изгубив, тежок главен имав. :)
Бети, бирам под Б. Свеќички дуваме коа ќе изразиш желба... :helou:
Внуче... thanks dogg... :)
Луси Лу, го фатив у тесно виножитото сеа... нема кај да бега :)
Новинарка, згодна млада плавуша? А може да биде гимнастичарка коа сме кај тоа веќе? :smir:
Серпико, Холестерол, добар, колена, добри, душек... неам, на јога даски спијам, без перница и еднаш неделно на шилци. Ако не можам ја да идам у Индија, ќе си ја донесам Индија кај мене. :)
Мац)) ај бе сами ќе си напраиме ШКК. (Шо кој кр.) :)
Вештица, кај мене дома имам ДВД, можеме нон стоп да го гледаме тој педерот џиџи на телевизија. :helou:
Марсовка... добар избор. :sekss:
Зоза... фала ти тебе посебно, два пати си ми честитала... :back:

Поздрав друштво... се гледаме на собир набргу... :helou:

Не стигнав вчера да ти честитам и тука, ама знаеш како е ... на работа + болна + никаква.
Иначе, не ти честитам за да ми попуштиш билјард. И на сон те тепам кога сакам, без да се трудам којзнае колку. Мајстор сум и ти го знаеш тоа:vozbud:
Да не должам дека и денес сум како вчера + многу други работи ...
Се надевам дека сега се чувствуваш попаметен, поубав и пошармантен дека си цела една година повозрасен, но и дека не си патетичен како мене дека старееш. Со самото тоа би требало да си ја имаш дигнато цената и да си решен дека нема да дозволиш никогаш пак да го имаш оној лик кој ти го нејќам. Од убајни да не куртулиш и уште мноооогу години да ти честитам и да ти се радувам на сите успеси кои ќе ги доживееш, како на професионален така и на личен план. Најсреќен роденден златен уз 27 бацки!:pipi::back:

среќен роденден и се најубаво во животот :smir:

Многу успеси во оваа ~~ година ,пред се здравје,среќа и љубов а се друго ќе си дојде само по себе.Среќен роденден Виктор:pipi:

Каснам како цар Лазар на Косово Поле или како и да беше. Викса имај здравје пред се, радостии, насмевнати моменти, и знај колку и да ја сакаш и гушкаш куглата нема да ги сруши кеглите ако не ја растркалаш доволно силно и прецизно. Што песничка да ти ставам? После кратко пребарување на Ју Туб најдов замисли и вакво нешто.

И не ти го заборавам тренутакот кога дојде да ми направиш чест на ракија.

Викторе драги,
Еден теткински бакнеж во сред чело - звучен.

И јас се приклучувам кон честитките,да ми бидеш здрав,убав и умен.:back:

среќем роденден виктор. и се најубаво

патем- немој да го оставиш подфорумот психологија и филозофија ќе се налутам

чунки ретки се оние кои барем се трудат да пофилозофираат:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom