Момчиња и девојчиња, ви благодарам најмногу на светот.

Многу ми е мило што на темава ми посакале среќен роденден членови кои ги читам и ги познавам, барем виртуелно. Им благодарам на сите оние кои ме ценат на било каков начин, и се надевам дека некогаш во животот оние кои од учтивост, лицемерие или што и да е ми честитале, ќе успеам вистински да им покажам дека ги ценам и не им мислам лошо.
Последнава година беше неверојатна. Полна со земјотреси, бури и громови а Зевс и Посејдон не се штедеа себе си во создавањето на еден нов Виктор, кој дури и јас самиот го запознавам секојдневно и морам да признаам се изненадувам од него.
Ада, јинјангот е нешто кое никогаш нема да ме напушти. А ти ќе бидеш сведок на тоа.
Земчо, Вардар ќе се крене а ние ќе го следиме во тоа. Па макар се срушил Никола Мантова и колегата Стиков.
Фантом, сонце мое, ветувам дека на свадба ќе играме на Кис.

:back:
Џену, не знам дали се разбираме, ама сепак ти благодарам. Голем удел има и тоа на кое мислиш. :wink:
Принц... се трудиме, зар не се гледа?
Саладин, идат мачките у минус со животи, пошто ова ниво шо следи ептен тешко го поминуем, гарант ќе изгубам најмалку уште еден... а веќе доволно изгубив, тежок главен имав.
Бети, бирам под Б. Свеќички дуваме коа ќе изразиш желба... :helou:
Внуче... thanks dogg...

Луси Лу, го фатив у тесно виножитото сеа... нема кај да бега

Новинарка, згодна млада плавуша? А може да биде гимнастичарка коа сме кај тоа веќе? :smir:
Серпико, Холестерол, добар, колена, добри, душек... неам, на јога даски спијам, без перница и еднаш неделно на шилци. Ако не можам ја да идам у Индија, ќе си ја донесам Индија кај мене.

Мац)) ај бе сами ќе си напраиме ШКК. (Шо кој кр.)
Вештица, кај мене дома имам ДВД, можеме нон стоп да го гледаме тој педерот џиџи на телевизија. :helou:
Марсовка... добар избор. :sekss:
Зоза... фала ти тебе посебно, два пати си ми честитала... :back:
Поздрав друштво... се гледаме на собир набргу... :helou: