Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А сега?Каков off season имаме засега..
И тоа сите пари гарантирани, со тоа што сезонава base salary 1 милион ставиле, заради евентуална суспензија.А сега?
Deshaun Watson во Browns, 230 милиони 5 години, мислам дека три прва рунда пикови во 2022-2024, плус некој трета и четврта рунда.
Плус, Џуџу во Чифс на една година 10 милиони. Има доста интересни free agency потпишувања.
Едно е сигурно: AFC запад и север ќе бидат кланица.
Еве го Вудс во Тенеси.И тоа сите пари гарантирани, со тоа што сезонава base salary 1 милион ставиле, заради евентуална суспензија.Страшен е Вотсон али многу багаж носи, што некогаш може да е критично (hint AB).
Сејнтс го исчистија целиот кеп (како и секоја оф сезона), и мислам дека е blessing in disguise што не го земаа Вотсон. Ќе го потпишат Винстон кој играше одлично пред повредата, имаат доста кеп за да го re-sign, остана 18тиот пик што би требало да оди за солиден WR и има опции за интересни free agents.
Ален Робинсон во Ремс мислам ја затвара вратата на ОБЈ/Вудс, не може со 5 рисивери да се, иако на папир ова е страшен wr corps. Хулио очекувам во Томпа Беј да заврши![]()
Канзас мислам немаат толку cap space и не знам што му понудиле ама ова е WTF трејд стварно.Тајрик Хил у Мајами, ват да фак
Наводно Хил барал поголема плата од Чифс, а овие неможеле дa му дадат заради cap space.
Новиот договор му бил 4 години 120 милиони, 72 загарантирани.
Не можиш да споредваш, Адамс немаше договор со пакерс и ќе играше со франчајз таг, максимум извадија пакерс од ситуацијатаJuJu na aparatima, valjda mislese deka ke bide labav i nema da bide vo full coverage pokraj Hill.
Okej trade, za razlika od toa sto dobija GB
Можда во оваа ситуација да, ама мене многу ми е чуден нивниот пристап, јас уште лани кога беше драмата со Роџерс би ги дал и двајцата за добар драфт капитал или играчи, и со еден просечен КБ (еве Бејкер е слободен, или на драфтот лани кога имаше добра година на КБ) може да стигнеш до СБ, мислам дека ја промашија годината за ребилд.Не можиш да споредваш, Адамс немаше договор со пакерс и ќе играше со франчајз таг, максимум извадија пакерс од ситуацијата