Втф... не е можно ова да се десило... несреќа за Тајрод, среќа за Херберт. Одличен беше против Чифс, има голем простор за напредок, може да истрча, може да прими удар (198цм висок, 105 кила), доста прецизен беше, погоди и некои добри пасови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Втф... не е можно ова да се десило... несреќа за Тајрод, среќа за Херберт. Одличен беше против Чифс, има голем простор за напредок, може да истрча, може да прими удар (198цм висок, 105 кила), доста прецизен беше, погоди и некои добри пасови.
Не се сеќавам дали беше триото од Спортклуб или пд други форуми што читав после драфтот, како не бил баш најсјаен и немало да биде ништо, а уствари сосема поштено се покажа како за прв (изненаден) старт.Втф... не е можно ова да се десило... несреќа за Тајрод, среќа за Херберт. Одличен беше против Чифс, има голем простор за напредок, може да истрча, може да прими удар (198цм висок, 105 кила), доста прецизен беше, погоди и некои добри пасови.

). А бе не е баш тролање, стварно мислам дека може, а и треба да влезе@dragonsky Фицпатрик ќе биде можеби на таа поширока листа, ама по мене, нема да влезе во ХоФ (освен ако не се тролаше со муабетов).
Кога сме кај ХоФ, ова е годината кога Пејтон Менинг влегува во ХоФ. Одма ќе влезе и Чарлс Вудсон, а нема да биде незаслужено и Мегатрон да влезе (иако ресивери ретко влегуваат од прв пат).

СанФран на 1,60 мислам дека не вреди. Гарополо не знам дали ќе стартува, Китл официјално не игра денеска, плус веќе се десеткувани со повреди, а Џајантс се на 0-2.Прегледај го приврзокот 268255
Овиа планирам да ги играм на поголеми пари, мислење, предлог друг тип?
Не игра Гарополо а и не ми ни текна дека Мостерт се повреди а и Колман, а пиша гу вишеСанФран на 1,60 мислам дека не вреди. Гарополо не знам дали ќе стартува, Китл официјално не игра денеска, плус веќе се десеткувани со повреди, а Џајантс се на 0-2.
И Боса лигаментитеНе игра Гарополо а и не ми ни текна дека Мостерт се повреди а и Колман, а пиша гу више![]()
. Плејоф не фаќаат дефинитивно годинава. Со среќа во секој случај 
Официјално е за Џими?Не игра Гарополо а и не ми ни текна дека Мостерт се повреди а и Колман, а пиша гу више![]()