Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Џош Ален, сосема сам и на свој грб ми ја еба фантази сезоната, и у полуфинале и сега у борба за трето место, семката гадна да му ја ебем

Џош Ален, сосема сам и на свој грб ми ја еба фантази сезоната, и у полуфинале и сега у борба за трето место, семката гадна да му ја ебем
Ќе ме тепаш за 3то бе, имаш уште Монангај и Питс, кај мене уште Џенингс е

Честитки!

Фала на сите што учествуваа оваа година, се гледаме во следната сезона, ако не се лажам јас и Ајс Бој сме комиши, се надевам и ЕлНињо ќе помогне ако имаме проблеми ко годинава со драфтов :D

На тема вистинскиов, не фантази фудбал...

Ги гледам екипиве, ги гледам плејоф противнициве... и се ми оди на Бафало-СФ меч во СБ

Не знам, можда една од овие екипи ќе заеба работа ама би бил шокиран ако не биде барем една од овие екипи во СБ.

Каде се собирите на македонскиот фан клуб на NOLA во градов?? :cautious::cautious::cautious:

I wanna Shough around and find out

Godinava ne gledam koj moze da gi sopre seahawks... Ovaa odbrana i dual threat combo sho go imat na runing back i shor pass recivers ne moze nikoj da se nosi... Vcera na san fran so 4man pressure i nickel deep zone gi rasturija... Najgolema slabos im e najbitnata pozicija QB, Sam proba da bide Sam i da gi sopne ama ovie ne se davat premnogy kompletna ekipa se ... New era legion of doom :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom