Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум Desert Eagles, ми одговара терминот во 7 во недела, во 9 имам друг драфт така да пожелно е да не се поместува времето за да не се преклопат. Ако веќе се менува терминот нека биди во друг ден.

Значи Texans се дефинитивно меѓу најлошо водени тимови во NFL , како може да го трејдуваат Clowney за пик од 3та рунда и два LB кој најверојатно ќе беа отпуштени од Seahawks :popce: И без трејдот ќе добиеа пик од 3та рунда како компензација ако му истечеше договорот до година , вака недела дена пред почеток на сезоната губат клучен играч .

Near-Ogneni momcinja otkazuvam...godinava epten knap so vreme sum,prasanje i kolku ke mozam da gledam

Kako da vlezam vo "kajgana nfl fantasy football" ligata sto ja pravite hahahha

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Кој трејд :eek: Laremy Tunsil и Kenny Stills во Texans за two first-round picks, a second-round pick, offensive tackle Julién Davenport and cornerback Johnson Bademosi,Dolphins во total rebuild , Texans All In .
Храбар потегдефинитивно , Dolphins прв до година на драфтот ќе бира , со овој тим дали и некого ќе победат сезонава е прашање , штета баш сакав да видам Rosen што може да направи во друг тим , а тие бетер и од Cardinals да ти биле :facepalm: . Texans ако не отидат барем до конференциско финале , сите од front office ќе добијат отказ

Последно уредено:
The Cold Ones овде, мене ми одговара ако биде драфтот после 11 вечер ако не, фак ит, лани со autopick до трето место стигнав ќе видиме годинава.

Shady McCoy vo Kansas.. Reunion so Andy Reid

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Дечк сигурни сте за драфтов, она 7пм да не е по америчко време
Автоматски споено мислење:

Мислам дека времето е точно, во 7пм е по мк време.

Ако ја отвориш страната на твојот тим на нфл.ком, има countdown до драфтот. Драфтуваме за 1 час и 15 минути.

Ахтунг, ахтунг! Итно се бара последниот учесник за фантази. Пријавување со мејл адреса.

1567354816802.png

Распоредот за драфтот е рандом, не требаше спрема ланскиот пласман да биди шампионот последен? Незнам ни дали има време сега да се смени.

Прегледај го приврзокот 216410

Распоредот за драфтот е рандом, не требаше спрема ланскиот пласман да биди шампионот последен? Незнам ни дали има време сега да се смени.
Само што едитирав! Гледав Арсенал - Тотнем :)

Дајте другарчиња, роднини, баби, тетки, некој нека влезе хахах.
@Near бате ако си онлајн, размисли уште еднаш дали се повлекуваш, уште ти фалиш за да биде се океј :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom