Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Dobar ovaj Cooper, ama od preeska mu duvase promaja po taa strana na Eagles.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Sto im ponisti na Eagles, ako vaka sudat sudiive najpametno ke mi e za nikoj da ne navivam. :D

Pit izgubija od Oakland, koj kreten stanal ovoj Bosvel, ja eba.utakmicata, so povreden ben I bez konor tolku e.

3EZx9g8.png

Sto im ponisti na Eagles, ako vaka sudat sudiive najpametno ke mi e za nikoj da ne navivam. :D

Toa bese epten sumnjivo... Ali zatoa posle kompenziraa sudiite.

Kakov 7-9 poteg na Dalas...

Get rekt Eagles. :D

Последно уредено:
Со среќа плејоф на Мечкиве.

Дури мислам и со Ремси имаат шанса..

Во плејоф лагано прва утакмица се уплаќа ол-ин против нив и тоа е тоа, стави пара земи
1 down - 1 to go :D

Само АЦАБ не пројде у полуфинале на фантази од првопласираните 4 тима у регуларниот дел на сезона.

Грешка направи со Хилтон на клупа а Мартавис у прва постава, незнам дали ќе беше доволно за победа али ипак голема грешка.

Кои топ утакмици SNF и MNF :vozbud: Конечно да видиме топ одбрана како игра , Bears D е лудница , ги уништија Goff и Gurley , доста беше со тие 50+ поени како college football да се игра , ова беше прав end of the season football и како треба да остане спортов а не со нови глупи правила да се олесни постигнувањето на поени. Seahawks и Vikings исто јака битка , defense vs defense и 3:0 по 3 четвртини :aplauz: more of this please !

Венц нема да игра против Рамси најверојатно

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom