Американците - кумови на македонските барања

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Еј овој е оној од меѓународната кризна група нели? Овој се завртел на наша страна?! Аман бе!!!!!! БРАВО АЈДЕ КОНЕЧНО НИ ТРГНА

Правило во животот ми е да не верувам во случајности.
Одма после ветото нашите се сретнаа со Буш во една релаксирана и опуштена атмосвера каде сите беа насмеани.
Мазно дојдовме до спогодбата со САД, за неколку месеци Израле ги укина визите, кај Турците бевме, бевме и на обележување на годишнината на турското ослободувањето на делот од Кипар од Грците.
Го отвараме македонското прашање.
8 години како поминаа од едни карти кои ги имав видено од западен дипломат кој на прашање на еден уредник дали ќе ја има Македонија ќе каже, Да ќе ја има но не овавка како што е сега.
И на една салветка за да ја задоволи нашата љубопитност ќе ја нацрта Македонија со излез на Белото море али не во етничките граници.
ДА ДА се согласувам. Некако работите се одвиваат во интересен правец. Онака како што ни одговара нас. да не се лажеме не се свестивме ние па сега ќе го просветлуваме светот кои сме, што сме од каде сме итн сепак ТРЕБА ВРЕМЕ А ВРЕМЕТО ЧУВСТВУВАМ ДЕКА Е СЕГА ВИСТИНСКИОТ МОМЕНТ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА НЕКОИ РАБОТИ СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИМЕ НИЕ Е ДА ГЛЕДАМЕ КАКВА МАШИНЕРИЈА СТОИ ПОЗАДИ НАС

Veruvam deka se ke trgne vo pozitivna nasoka.Dobro e sto edna golema sila stoi zad nas.No dali ke umeeme toa na vistinski nacin da go iskoristime ili ke napravime nekoj cekor vo prazno? I SAD imaat golem interes za da go podrzat nasiot stav,pa bi trebalo da go iskoristeme toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom