Амблеми за јакни, маици, ранци!

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Низ Скопјево ретко гледам некој да носи шивачи, претежно се носи беџови и значки.
Единствено навивачките групи имаат такви работи, али ретко и од нивните членови некој да носи!
Па што мислите за овие додатоци, и дали знаете каде можат да се купат вакви работи!

Низ Скопјево ретко гледам некој да носи шивачи, претежно се носи беџови и значки.
Единствено навивачките групи имаат такви работи, али ретко и од нивните членови некој да носи!
Па што мислите за овие додатоци, и дали знаете каде можат да се купат вакви работи!

Да не мислиш на амблеми што се шијат на ранци, капи, мајци, ракави... А под шивач/и подразбирам работник во конфекција... или ја не сум доволно информиран :rolleyes:

Да не мислиш на амблеми што се шијат на ранци, капи, мајци, ракави... А под шивач/и подразбирам работник во конфекција... или ја не сум доволно информиран :rolleyes:
Грешка у чекори :) У право си

Preshivachi valjda
Imashe na vremeto vo leptokarija edna muzichka prodavnica kade se prodavaa preshivachi, bedzovi....kako se vikashe c c c nemoze da mi tekne...100 god. pominaa!

@Grmys
Не сум сигурнa, мислaм декa истиoт чoвек штo јa држеше Influence вo Лептoкaријa сегa имa дуќaн вo Аерoдрoм, Тoшo се викa. Сегa мислaм декa е Maximum Rocknroll. Тaму имa плoчи, дискoви, кaсети, прешивaчи oд бендoви, a чoвекoт изрaбoтувa и прoдaвa беџoви. Зa штo пoтoчнo ти требa? :)

Инфлуенс мислам дека ја затворија пред година ипол. Тогаш поминав со еден другар и продавачката рече правеле распродажба и ќе ја затворале продавницата. Немам проверено од тогаш дали се пишманиле со затворањето.

@Grmys
Не сум сигурнa, мислaм декa истиoт чoвек штo јa држеше Influence вo Лептoкaријa сегa имa дуќaн вo Аерoдрoм, Тoшo се викa. Сегa мислaм декa е Maximum Rocknroll. Тaму имa плoчи, дискoви, кaсети, прешивaчи oд бендoви, a чoвекoт изрaбoтувa и прoдaвa беџoви. Зa штo пoтoчнo ти требa? :)
ми треба ирско знаме :) Брат ми забегал по ирска музика и такви ствари па да го изненадам!

ми треба ирско знаме :) Брат ми забегал по ирска музика и такви ствари па да го изненадам!

Вакво малецко сакаш како за на ракав или големо знаме?

Flag_Patch_Ireland_lg.jpg

Провери да не е забеган по Северна Ирска па да му станиш смртен непријател :D

Провери да не е забеган по Северна Ирска па да му станиш смртен непријател :D
Не не јас да забегам по С.Ирска :)

За Ливерпул сум, а тренерот Роѓо е од С.Ирска :) ЌЕ МУ КУПАМ ОД С.ИРСКА КОЈ ГО ВРТИ хахахаха

вакво исто

Вакво везено знаменце најлесно можеш да најдеш на нет ама додека дојде брат ти ке престане да слуша ирска музика :P Шала на страна провери на почетокот на ГТЦ од задна страна кај Холидеј Инн таму има продавница за знамиња и разни амблеми случајно да не имаат везени мали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom