Амблеми за јакни, маици, ранци!

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Низ Скопјево ретко гледам некој да носи шивачи, претежно се носи беџови и значки.
Единствено навивачките групи имаат такви работи, али ретко и од нивните членови некој да носи!
Па што мислите за овие додатоци, и дали знаете каде можат да се купат вакви работи!

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Низ Скопјево ретко гледам некој да носи шивачи, претежно се носи беџови и значки.
Единствено навивачките групи имаат такви работи, али ретко и од нивните членови некој да носи!
Па што мислите за овие додатоци, и дали знаете каде можат да се купат вакви работи!
Да не мислиш на амблеми што се шијат на ранци, капи, мајци, ракави... А под шивач/и подразбирам работник во конфекција... или ја не сум доволно информиран :rolleyes:

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Да не мислиш на амблеми што се шијат на ранци, капи, мајци, ракави... А под шивач/и подразбирам работник во конфекција... или ја не сум доволно информиран :rolleyes:
Грешка у чекори :) У право си

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Preshivachi valjda
Imashe na vremeto vo leptokarija edna muzichka prodavnica kade se prodavaa preshivachi, bedzovi....kako se vikashe c c c nemoze da mi tekne...100 god. pominaa!

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
@Grmys
Не сум сигурнa, мислaм декa истиoт чoвек штo јa држеше Influence вo Лептoкaријa сегa имa дуќaн вo Аерoдрoм, Тoшo се викa. Сегa мислaм декa е Maximum Rocknroll. Тaму имa плoчи, дискoви, кaсети, прешивaчи oд бендoви, a чoвекoт изрaбoтувa и прoдaвa беџoви. Зa штo пoтoчнo ти требa? :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Инфлуенс мислам дека ја затворија пред година ипол. Тогаш поминав со еден другар и продавачката рече правеле распродажба и ќе ја затворале продавницата. Немам проверено од тогаш дали се пишманиле со затворањето.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
@Grmys
Не сум сигурнa, мислaм декa истиoт чoвек штo јa држеше Influence вo Лептoкaријa сегa имa дуќaн вo Аерoдрoм, Тoшo се викa. Сегa мислaм декa е Maximum Rocknroll. Тaму имa плoчи, дискoви, кaсети, прешивaчи oд бендoви, a чoвекoт изрaбoтувa и прoдaвa беџoви. Зa штo пoтoчнo ти требa? :)
ми треба ирско знаме :) Брат ми забегал по ирска музика и такви ствари па да го изненадам!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Провери да не е забеган по Северна Ирска па да му станиш смртен непријател :D

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Провери да не е забеган по Северна Ирска па да му станиш смртен непријател :D
Не не јас да забегам по С.Ирска :)

За Ливерпул сум, а тренерот Роѓо е од С.Ирска :) ЌЕ МУ КУПАМ ОД С.ИРСКА КОЈ ГО ВРТИ хахахаха

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
вакво исто
Вакво везено знаменце најлесно можеш да најдеш на нет ама додека дојде брат ти ке престане да слуша ирска музика :P Шала на страна провери на почетокот на ГТЦ од задна страна кај Холидеј Инн таму има продавница за знамиња и разни амблеми случајно да не имаат везени мали.

Kajgana Shop

На врв Bottom