Амбасадорот Василевски изгонет од Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Ludwig
  • Време на започнување Време на започнување
Види Ѕверче, на сите балканци освен на грците, србите ни беа најголеми душмани, ако одиме според тоа, тогаш албанците и хрватите се браќа. Јас те разбирам дека ја сакаш Македонија, ја сакаш Хрватска и нормално сакаш овие две држави и граѓаните да се сложат и да се нарекуваат браќа. Нити сакам да провоцирам нити нешто трето. Генерално србите се гомна, хрватите можеби се најдобрите луѓе на Балканот, знам јас тоа, не мора ништо да објаснеш. И албанците и македонците војуваа рамо до рамо ама не можеме да се наречеме браќа. Брат ти е само тој твојот никој од надвор. Јас знам што правиш, ја форсираш Хрватска на случајот, демек браќа се со македонците. Не биди смешен, македонците и хрватите имаа заеднички интересен да ги победат србите. that's the whole story. Ние заедно треба да живееме во Македонија и да направиме се за неа, ама не мешај работи.
До српите: ви пече? :helou:

Непријателот на мојот непријател, е мој пријател.Секој мој пријател (ама ПРИЈАТЕЛ, не познаник) го чувствувам како брат.Без разлика дали се наоѓа внатре во Македонија или надвор.Очигледно различно сфаќање имаш на оваа тематика.

Непријателот на мојот непријател, е мој пријател.Секој мој пријател (ама ПРИЈАТЕЛ, не познаник) го чувствувам како брат.Без разлика дали се наоѓа внатре во Македонија или надвор.Очигледно различно сфаќање имаш на оваа тематика.
Али затоа ти во само две реченици...
не очигледно...
туку очевадно демонстрираш зошто и како го поткрепуваш и објаснуваш твојот став.
:toe:
Честитам. :)

Али затоа ти во само две реченици...
не очигледно...
туку очевадно демонстрираш зошто и како го поткрепуваш и објаснуваш твојот став.
:toe:
Честитам. :)

За такви како тебе и две реценици е премногу:helou:

Кратко и јасно:Jasenovacki Srbosjek.:vozbud:

А зошто тие не си го повлечат амбасадорот од Република Македонија? На таков начин ќе покажат дека навистина се револтирани. Србите се свесни дека Косово е загубено засекогаш, ама сакаат да изигруваат мутави. Она што е опасност за Македонија е планот на некои кои сакаат Македонија да ја припојат кон Србија во рамките на некаква федерација, како компензација за Косово. Гpција и Србија никогаш не го заборавиле планот да имаат заедничка граница и постојано работат на тоа особено од самото осамостојување на Македонија.

I ministerstvo otvorija, da se zanimava so taa tema. Ke se razbudime eden den, i op -pripoeni! Neli vimiks?

Dete, mozebi treba da pochnesh pochesto da citirash. Da doziveesh, nekoj pochesto da ti vrakja na 'mislenjata'.:tv:

Сувисајд, офлеле како ќе ми легнеш на пенал за еден подолготраен бан, не за друго, туку за просрпскуење, дебилизуење и бранковизам во името "на туѓи бели дворови" - што би рекол К. С. А. Рацин!

Како сме се изглупирале јадо една која ни мајка не може да сака, ама мора?

Пиздо една малокурефска (каде пизда и малокуреец не е навреда туку вистински отслик на една реалност и реална состојба) до кога бе ќе коленичиш пред душмани??

Без оглед дали требало или не требало да се признае Косово, преку кур ми е од коленичење кај бај гањовците (вемеро) или кај малокурефцките пишмани (седесе)!

Кичма бе мамојеби, кичма малку покажете!

П.С. Ама најќеиф ми е што се призна ден по резолуцијата во ООН и на истиот ден кога им го свиткавме кралот како прдеж во Марсеј, а претходно им кажавме да знаат дека тоа баш тогаш ќе го сториме!
Јамб у најава, а ваму ми глумат лудило!

Пиздиии малокурефскиии: ...нека разберааат, клетите (insert neighboring country), македонско имеее, нема да зааагииинеееее....

Сувисајд, офлеле како ќе ми легнеш на пенал за еден подолготраен бан, не за друго, туку за просрпскуење

Argumentov protiv mene ti e chuvaj bozhe...bar da najdeshe neshto drugo ama ova e neznam...low ili nisko takanarecheno od tvoja strana...daj bidi konstruktiven kako Admin vaka ne go biva so zakani :smir:

Ostavi sine... Ne mu ja kochi kreativnosta.:pos2:

П.С. Ама најќеиф ми е што се призна ден по резолуцијата во ООН и на истиот ден кога им го свиткавме кралот како прдеж во Марсеј, а претходно им кажавме да знаат дека тоа баш тогаш ќе го сториме!
Јамб у најава, а ваму ми глумат лудило!

Пиздиии малокурефскиии: ...нека разберааат, клетите (insert neighboring country), македонско имеее, нема да зааагииинеееее....

Na kogo ne mu teknuva, i Anglija ja svitkavme 2-2 nasred London!

Ostavi sine... Ne mu ja kochi kreativnosta.:pos2:

Na kogo ne mu teknuva, i Anglija ja svitkavme 2-2 nasred London!

Ama den izbran, ova mora da e epten planirano...ko istovaruvanjeto u Normandija... :)

Ko 13 avgust na baksuz den , no avgustovski , ko 8 septemvri za da bideme sepak den pred bugarite....

Argumentov protiv mene ti e chuvaj bozhe...bar da najdeshe neshto drugo ama ova e neznam...low ili nisko takanarecheno od tvoja strana...daj bidi konstruktiven kako Admin vaka ne go biva so zakani :smir:

Jas popusti zakani ne davam, ama mi se blue od malokurevizam od strana na pisman deminutivi koi imaat gooolema zelba za identifikacija so nasite sosedi, bilo od sever, jug, zapad ili istok.

Isto taka, mi se blue i od slepi poslusnici na likot i deloto na B.C., N.G. Lj.G i tn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom