Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koa ke se besish ponesi si jaze od doma podebelo nekoe![]()
Пиле, нема препукнувања меѓу Македонци и Срби. Има овде шака јада wanna be српчиња со мали курања и само серат куртоните од петни жили само да не им ја приметиме бруката. Куртони од селата скопско-црногорски не мрднале надвор да видат како всушност вистински Срби по светот се срамат да кажат дека се Срби. Само уште во Македонија кај македончињата со мали куриња wanna be српчињата е у мода да се декларираш ко србин!Ne sfakjam zosto mora da ima prepukuvanja pomegju Makedonci i Srbi na ovoj forum.
Значи ова србоманиве сеSRPSKI dusmani...!!!
Postedite me konca i konopca...
I razapnite me na vrhu planine...
Kao sto su VASI PRAOCI MOGA PRAOCA ISUSA HRISTA razapeli...
Samo pozurite...
Jer STO PRE ME RAZAPNETE...
PRE CU...!!! PRE CU ...!!!
V A S K R S N U T I.......!!!!!!!!!!!
glasase li sdsm protiv rezolucija vo sobranie?Уаааа ВМРО уааа предавници на православието и на светото и чистото,
п.с. да беше СДСМ немаше да го признае ксоово, ил ибарем ќе чекаше да влеземе во нато.
glasase li sdsm protiv rezolucija vo sobranie?
токму така. поздрав до `србите`Пиле, нема препукнувања меѓу Македонци и Срби. Има овде шака јада wanna be српчиња со мали курања и само серат куртоните од петни жили само да не им ја приметиме бруката. Куртони од селата скопско-црногорски не мрднале надвор да видат како всушност вистински Срби по светот се срамат да кажат дека се Срби. Само уште во Македонија кај македончињата со мали куриња wanna be српчињата е у мода да се декларираш ко србин!
Пиле, нема препукнувања меѓу Македонци и Срби. Има овде шака јада wanna be српчиња со мали курања и само серат куртоните од петни жили само да не им ја приметиме бруката. Куртони од селата скопско-црногорски не мрднале надвор да видат како всушност вистински Срби по светот се срамат да кажат дека се Срби. Само уште во Македонија кај македончињата со мали куриња wanna be српчињата е у мода да се декларираш ко србин!