D
detence007
Гостин
Фала многу, а може и за бебиња некој reseller??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бебе ли сакаш да купеш ?Фала многу, а може и за бебиња некој reseller??
Не е тоа рутер, тоа е вифи адаптер. Еве ти една продавница кај што има неколку рутери, а доставата е бесплатна.http://www.amazon.com/Power-Wireles...THAZDOWP300U&s=generic&qid=1316595033&sr=1-61
дали е рутер ова или што бидејки сакам да земам рутер а неможам да се снајдам ...итно ако може оти 2 left in stock e
фала има добри работи сега порачав рутер...и дали можеш да ми одговориш на порака што ти ја пративНе е тоа рутер, тоа е вифи адаптер. Еве ти една продавница кај што има неколку рутери, а доставата е бесплатна.
Јас сега ја видов продавницата прв пат, не сум нарачувал, ама пишува дека е од Хонг Конг, па ако го испратат очекувај да стаса за околу десетина дена.фала има добри работи сега порачав рутер...и дали можеш да ми одговориш на порака што ти ја пратив
од дека ги навагаш сите овие продавници...и што значи тоа refurbished?Јас сега ја видов продавницата прв пат, не сум нарачувал, ама пишува дека е од Хонг Конг, па ако го испратат очекувај да стаса за околу десетина дена.
ми откажаа нарачката веке не работиод дека ги навагаш сите овие продавници...и што значи тоа refurbished?
И подобро така. Каков рејтинг имаат, изгледа од Амазон ги скинаа. И јас се залетав порачав една тастатура, па дури после прочитав што пишувале купувачите, катастрофа. Нејсе, еве ти една друга продавница со бесплатна достава, има неколку рутери и други ствари, разгледај, не се ич скапи.ми откажаа нарачката веке не работи
ruter сами еден најдов до 36 долара уште толку имам моментално ама по ревју ич не е добар друга ако можеИ подобро така. Каков рејтинг имаат, изгледа од Амазон ги скинаа. И јас се залетав порачав една тастатура, па дури после прочитав што пишувале купувачите, катастрофа. Нејсе, еве ти една друга продавница со бесплатна достава, има неколку рутери и други ствари, разгледај, не се ич скапи.
а и риселер да ставешеЕве еден солиден
http://www.amazon.com/Belkin-Wirele...f=sr_1_25?s=pc&ie=UTF8&qid=1316714237&sr=1-25
го имам на работа супер е.