Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Му се случило ли на некој да му каснат ама многу овие порачав тие некои книги деливери естимате беше 12 септември ама уште ништо не сум добил. Ја порверив адресата неколку пати се ми е добро напишано ако дошол пакетот до Македонија не би требало да има проблем да ми го донесат. Туку единствено што немам направено е што немам напишано која општина во Скопје па може ли само поради тоа да не ми дошло ништо уште???

http://www.amazon.com/Power-Wireles...THAZDOWP300U&s=generic&qid=1316595033&sr=1-61
дали е рутер ова или што бидејки сакам да земам рутер а неможам да се снајдам ...итно ако може оти 2 left in stock e
Не е тоа рутер, тоа е вифи адаптер. Еве ти една продавница кај што има неколку рутери, а доставата е бесплатна.

Не е тоа рутер, тоа е вифи адаптер. Еве ти една продавница кај што има неколку рутери, а доставата е бесплатна.
фала има добри работи сега порачав рутер...и дали можеш да ми одговориш на порака што ти ја пратив

фала има добри работи сега порачав рутер...и дали можеш да ми одговориш на порака што ти ја пратив
Јас сега ја видов продавницата прв пат, не сум нарачувал, ама пишува дека е од Хонг Конг, па ако го испратат очекувај да стаса за околу десетина дена.

Јас сега ја видов продавницата прв пат, не сум нарачувал, ама пишува дека е од Хонг Конг, па ако го испратат очекувај да стаса за околу десетина дена.
од дека ги навагаш сите овие продавници...и што значи тоа refurbished?

ми откажаа нарачката веке не работи
И подобро така. Каков рејтинг имаат, изгледа од Амазон ги скинаа. И јас се залетав порачав една тастатура, па дури после прочитав што пишувале купувачите, катастрофа. Нејсе, еве ти една друга продавница со бесплатна достава, има неколку рутери и други ствари, разгледај, не се ич скапи.

И подобро така. Каков рејтинг имаат, изгледа од Амазон ги скинаа. И јас се залетав порачав една тастатура, па дури после прочитав што пишувале купувачите, катастрофа. Нејсе, еве ти една друга продавница со бесплатна достава, има неколку рутери и други ствари, разгледај, не се ич скапи.
ruter сами еден најдов до 36 долара уште толку имам моментално ама по ревју ич не е добар друга ако може

mozam li so debitna karticka od ttk banka da kupam giftcard od amazon a posle da go koristam..do sega samo mturk koristev za plakanje

кои работи начесто ги плаќат на мТурк? до сеа работев само на copy text from business card ( праев по $1.5-$3 на ден ..ама оти се ми ги плаќаа, а и не се замарав мн мн ..

некои така полесни?
од Dolores Lab имам 10ина, ама уште не ми се ни прифатени ни платени, шо е работата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom