Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување
Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
se somnevam deka nekoj ke ti daj posto istiot pasword i email e za amazon smetkata, taka da ti mozis so skas da prajs ako mu imat ostaanto pari ili mu e stavena kartica, inaku mene mi suspendiraja akaunt

Член од
28 октомври 2011
Мислења
97
Поени од реакции
140
se somnevam deka nekoj ke ti daj posto istiot pasword i email e za amazon smetkata, taka da ti mozis so skas da prajs ako mu imat ostaanto pari ili mu e stavena kartica, inaku mene mi suspendiraja akaunt[/qu
Другарче јас само сакам да му помогнам на некој на кого му иммат суспендирано акаунт а на тој акаунт имал пари и тие пари неможе да ги искористи. Мене ни на крај памет не ми текна да злоупотребувам некои лични податоци.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Сакам да прашам дали ако нарачам повеќе работи на иста адреса во ист ден но во посебни порачки, би ми ги испратиле во една пратка, или во посебни, зошто ако се во една пратка ќе треба да платам данок.
Имаш да си избереш опција, дали сакаш сите посебно да ти стигнат, или сакаш сите наеднаш. Што значи ако ја избереш втората опција, сите нарачки ќе ја чекаат нарачката со најдолго чекање да пристигне до магацинот и после ти ги праќаат на тебе

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.669
Дај кажете кои хитови на mechanical turk да ги работам за да ми дадат нешто ? Вие кои ги извршувате ?:)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Кај глеаш за тоа дали има достава или нема ?:)
" 2 new from $27.95 "

кликнеш на тоа, и тражеш продавач шо ќе пише International & domestic shipping rates.. Ако пише само Domestic shipping rates - не доставува .. :) После тражеш за Europe колку зима, и ќе видеш подоле дали Мк. е у листата :)

пс: или симни си Add on за Chrome, ќе ја стаеш Македонија како земја, и тие шо праќат навамо ќе бидат со зелено кругче, другите со црвено :)

Г

Гучи

Гостин
пс: или симни си Add on за Chrome, ќе ја стаеш Македонија како земја, и тие шо праќат навамо ќе бидат со зелено кругче, другите со црвено :)
Хииии што не кажеш порано за ова :vozbud: Сум окапувал по 2 саати проверувајки ги 1 по 1 кој праќа кај нас :pos:
Фала Сињоритке! :love:

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Хииии што не кажеш порано за ова :vozbud: Сум окапувал по 2 саати проверувајки ги 1 по 1 кој праќа кај нас :pos:
Фала Сињоритке! :love:
ти кажале старите дека од "фала" не се живее? :) :P
се шалам .. нп :)

пс: ако имате ре-селери дополнете ;)

п.п.с: UxCell ( добро познатиот :D ) веќе не доставува до Мк.
Sincerely sorry to tell you that our shipping carrier does not support the delivery of the country so we can not ship there now.
Sorry to keep you waiting and any inconvenience caused.

Any questions concerned, feel free to contact us. Have a great day!

Best regards !

-.-

Г

Гучи

Гостин
ти кажале старите дека од "фала" не се живее? :) :P
се шалам .. нп :)

пс: ако имате ре-селери дополнете ;)

п.п.с: UxCell ( добро познатиот :D ) веќе не доставува до Мк.
Sincerely sorry to tell you that our shipping carrier does not support the delivery of the country so we can not ship there now.
Sorry to keep you waiting and any inconvenience caused.

Any questions concerned, feel free to contact us. Have a great day!

Best regards !

-.-
Ке ти купам едно каВе ај не плачи :)
Иначе пред некој ден порачав од uxcell, ми го пратија. Еве и сеа проверив, отиде до крај нарачката ;)

Everyday Apparel - спортска облека
Legend Footwear - патики (10 долари шипинг)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
уште еден за обувки :)
ShoesOnTheWay, шипинг малце солено, $18.50

btw; има некој/а нешто порачувано од DressCodeClothing? :)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
си задоволен од нив? :)
во смисла на квалитет, достава и сл.
порачав патики, и ме занима нешто царина?
Задоволен сум, скапа им е доставата, колку поскап производ поскапа им е и доставата, а квалитетот е солиден, соодветно на брендот, јас тогаш земав една јакна и сеуште е жива и здрава. За царина не знам како ќе пројдеш, ако цената на патиките е многу над 45 евра може да ти наплатат, за патики царина е 25% + 18% ддв, и верувај ја наплаќаат некогаш, ама не секогаш. Од 5-6 пати што порачав патики и чизми до сега, еднаш ме закачија, додуша тој пакет беше стварно голем и скап, по грешка на продавачот, добив два пара чизми гратис, ама ете морав да платам царина.

Kajgana Shop

На врв Bottom