G
garthok
Гостин
па и Сара Конор изгура втора на тој начин па пак was enjoyable. Screw you, fox.Штета ќе беше ако истераше уште една сезона на грбот на една епизода со потенцијално интересна приказна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па и Сара Конор изгура втора на тој начин па пак was enjoyable. Screw you, fox.Штета ќе беше ако истераше уште една сезона на грбот на една епизода со потенцијално интересна приказна.
па и Сара Конор изгура втора на тој начин па пак was enjoyable. Screw you, fox.
Ех како не кажаа, кажуваа 100 пати дека градов е заграден со ѕидот и таму се сѐ диво племе.Ај за тоа можам да разберам, покрај филмовите. Ама оваа имаше ептен лошо финале, а ни пред тоа не кажа шо е работата со ѕидот ни женската од . Премногу рандом случаеви. Башка Фокс и сај фај .... тие firefly ја преебаја не па оваа.![]()
Ех како не кажаа, кажуваа 100 пати дека градов е заграден со ѕидот и таму се сѐ диво племе.
Они имаат заебано работа кога почнале да менуваат редослед на епизоди.
Мене приказната и партнерството со овие двајцава ми беа супер, баш сакав да видам што ќе се деси понатаму, но тоа е.
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Ваљда планираше да прави армија како Доријан и да се врати во градот да го уништи.Е многу кажале.Ако е се диво племе, тогаш шо мајка бараше да оди таму тој со процесорите ? Сигурно кроеа нешто и финалето беше .... Атер за детективката ја гледав.
Ваљда планираше да прави армија како Доријан и да се врати во градот да го уништи.
Леле како успеав да ја заборавам детективката :-p:-p
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk