Almost Human

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Штета ќе беше ако истераше уште една сезона на грбот на една епизода со потенцијално интересна приказна.
па и Сара Конор изгура втора на тој начин па пак was enjoyable. Screw you, fox.

па и Сара Конор изгура втора на тој начин па пак was enjoyable. Screw you, fox.

Ај за тоа можам да разберам, покрај филмовите. Ама оваа имаше ептен лошо финале, а ни пред тоа не кажа шо е работата со ѕидот ни женската од . Премногу рандом случаеви. Башка Фокс и сај фај .... тие firefly ја преебаја не па оваа. :D

Ај за тоа можам да разберам, покрај филмовите. Ама оваа имаше ептен лошо финале, а ни пред тоа не кажа шо е работата со ѕидот ни женската од . Премногу рандом случаеви. Башка Фокс и сај фај .... тие firefly ја преебаја не па оваа. :D
Ех како не кажаа, кажуваа 100 пати дека градов е заграден со ѕидот и таму се сѐ диво племе.
Они имаат заебано работа кога почнале да менуваат редослед на епизоди.
Мене приказната и партнерството со овие двајцава ми беа супер, баш сакав да видам што ќе се деси понатаму, но тоа е.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Ех како не кажаа, кажуваа 100 пати дека градов е заграден со ѕидот и таму се сѐ диво племе.
Они имаат заебано работа кога почнале да менуваат редослед на епизоди.
Мене приказната и партнерството со овие двајцава ми беа супер, баш сакав да видам што ќе се деси понатаму, но тоа е.

Е многу кажале.Ако е се диво племе, тогаш шо мајка бараше да оди таму тој со процесорите ? Сигурно кроеа нешто и финалето беше .... Атер за детективката ја гледав.

Е многу кажале.Ако е се диво племе, тогаш шо мајка бараше да оди таму тој со процесорите ? Сигурно кроеа нешто и финалето беше .... Атер за детективката ја гледав.
Ваљда планираше да прави армија како Доријан и да се врати во градот да го уништи.
Леле како успеав да ја заборавам детективката :-p:-p

Ваљда планираше да прави армија како Доријан и да се врати во градот да го уништи.
Леле како успеав да ја заборавам детективката :-p:-p

Имаше некој шо го влечи конците од позадина. Изгледа никогаш нема да дознајме шо и како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom