ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е Форум за сите бе шо се замарате...Коби си го покажа своето,никој не го стигна синоќа и лагано си крена МВП а вие шо мислите дека требало да остаи на друг,тој ДРУГ не се потрудил доволно...нема лабаво бе си користи чоекот,си праи партали,покажа атрактивност синоќа,покажа не себична игра во однос на Шек,незнам дали сте :drk: или сте глеале кошарка

Jas bi kazal samo deka Kobe go zasluzi MVP-to.
:salut:

Не е Форум за сите бе шо се замарате...Коби си го покажа своето,никој не го стигна синоќа и лагано си крена МВП а вие шо мислите дека требало да остаи на друг,тој ДРУГ не се потрудил доволно...нема лабаво бе си користи чоекот,си праи партали,покажа атрактивност синоќа,покажа не себична игра во однос на Шек,незнам дали сте :drk: или сте глеале кошарка

Toj друг не се потрудил поради тоа што шупакот коби шутираше како да ирга на утакмица нормална, и како да беше само он битен а не миљарда људи што ја гледаа утакмицата низ светот

Шек за разлика од него играше за забава, посебно пасот меѓу нозете на Хауард, и играше за публиката не за себе и уште неколку асистенции атрактивни

затоа не тропајте сосема заслужена беше поделбата на трофејот:wink:

Toj друг не се потрудил поради тоа што шупакот коби шутираше како да ирга на утакмица нормална, и како да беше само он битен а не миљарда људи што ја гледаа утакмицата низ светот

Шек за разлика од него играше за забава, посебно пасот меѓу нозете на Хауард, и играше за публиката не за себе и уште неколку асистенции атрактивни

затоа не тропајте сосема заслужена беше поделбата на трофејот:wink:
не реков дека не е,мило ми е што така излезе

И Коби и Шек го заслужија MVP-то. Шек играше забавна кошарка а Коби не можеше да не оддоле да биде најјак :)

Само што претходните All Stars ми беа позабавни. Оваа и некако не беше таква.

Дајте некој линк да ја гледам утакмицата реприза пошто не бев во можност да ја пратам дирекно.:nesum: ама обавезно:nesum:

Вчера ја даваа на Алфа репризата. Не знам дали ќе има пак

Да дадам и јас коментар за натпреваров. Солидна претстава, иако дефинитивно имало и многу позабавни изданија. Премногу шутеви за 3 поени, а премалку забивања. Порано речиси цело прво полувреме поминуваше во атракција,а во второ полувреме се играше посериозно. Овој пат неколку од играчите играа некако престегнато во текот на натпреварот. Секако пред се мислам на Коби кој изгледа мислеше дека веќе е финале, ама тоа е неговиот карактер и его и нема да се смени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom