Алфа Мажјак тепа женки во ЈБТ

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Ја па све си мислев дека 6то/7мо одделенчињава се пацери..

Боље ќе се тепам со 10 машки отколку со 20 женски, никогаш не престануваат да тепаат ако се затепаат :):):)

што ти праи амерички батак....женски тепаат машко:pos2::pos2::pos2::pos2: браво, браво....ама и овој гарант напраил нешто лошичко...која е причинат за тепачкава?

Абе и мене ми е дошло да зашлакам некоја, ама сум се смирувал, благодарение на моите еротски фантазии кон истата. Добро и не баш секогаш. а на другарите на детето срам да им е, не рипнаа да го бранат во тепачката! :)

Тешко него бе...не е воопшто лесно да се тепаш со женско.Памтам кога бев 6 одд во салата по физичко еден другар се срчка со едно девојче од клас.Тоа девојчето беше така набацано, пубертетливче, ова уште мало, ситно.Кога го заплеска оваа, го фати како пропелер го вртеше низ цела сала, сме се скапале од смеење тогаш:)
Кој ремет го кркаше само.
И слушајте го Колозов-Бог да чува од женска беља:)

он не ги тепа само се обидува да се одбрани :toe:

а ти ова проверено а :)

Па не е проверено со 20, ама проверено е со една. Ми ги сјеба мудата, у тој момент кога ме стегна у јајца го видов Господ и станав верник :pos:

Ама го заслужив тоа :)

Па не е проверено со 20, ама проверено е со една. Ми ги сјеба мудата, у тој момент кога ме стегна у јајца го видов Господ и станав верник :pos:

Ама го заслужив тоа :)
штом имала муда да се тепа со тебе, шо не и ги сјеба и ти неа?? :pos:

the-mun2-shuffle-2080-chicken-fight.jpg

Chickens fight!!! I love this game!

wttfff??? шо е финтата со клипот??шо/зашо го тепаат??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom