Александра Пријович

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
3.127
Поени од реакции
6.977
Тема за една од новите големи, а идно уште поголеми Српски ѕвезди.
Александра полни сали низ цела екс ЈУ. Посебно е сакана во Хрватска.

1000051256.jpg
1000051258.jpg

Еднаш ја праша Огњен Амиџич шо не и се допаѓа кај себе.
Се што не ми се допаѓаше, сум изоперисала, му врати. Срце.

Овие српските куравели само за клецкање се, тешко за пеење дека ги бива. Да не ширеа нозе таму кај шо треба немаше да бидат ѕвезди.
Македончето ќе го тинка на пластикиве за поарно не знај.

Овие српските куравели само за клецкање се, тешко за пеење дека ги бива. Да не ширеа нозе таму кај шо треба немаше да бидат ѕвезди.
Реално српскиве жени се едни од поубавите во Европа и пошироко.Во Охрид се чести посетители и стварно се високи и лични.Арно ама турбо фолков ги запусти,ги однесе во друг правец.Не знам која е потребата 20 годишна лепотица да вградува силиконски срања?

Последно уредено:
E aj ako ne Suzana Spasovska da ja gledame :cautious:

Покрај Милица Павловиќ и оваа би ја ебел.

Леле, си велам кој е овој талент што отвара теми за Александра ПријовиЧ и Милица ПавловиЧ …. и стварно не ми е јасно како можев да не претпоставам. Тема за Цеца, за да се заокружи трилогијата? :D

И не знам како ви е убава Милица ПавловиЧ

Леле, си велам кој е овој талент што отвара теми за Александра ПријовиЧ и Милица ПавловиЧ …. и стварно не ми е јасно како можев да не претпоставам. Тема за Цеца, за да се заокружи трилогијата? :D

И не знам како ви е убава Милица ПавловиЧ
За Цеки има вејче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom