Александра Пилева

• Креатор на темата Креатор на темата Philosophus
  • Време на започнување Време на започнување
vo momentov na nasava muzicka scena nema podobra rok peacka

Така е и затоа да не какаме врз неа.Арна е, ме импресионира со последниот албум.Единствено шо не ми штима кај неа е држењето на сцена некако многу хаотично, како да не знае како да си ја потроши енергијата шо се вика:)

nemoj ziti se "jas sum rokerka ama me oblekuva terranova lile" aj molimte do vcera grakase pop ili so ti znam ja tamu sea odednas e rock pevaljka so e u spesna kaj nas.do kaj ke stigneme so vakvi faci

Пффффф ако Пилева е рокерка ја се фрлам одма од Камени!! Тапа песни (текстот е ужас, музиката е вештачка) а и гласот нешто не ми се свиѓа многу, ми се чини ко само да вика, а не да пее.

mladiste i zborite za covek koj ne go poznavate.....pred da ja zemat m2 ,Aleksandra peese vo site pogolemi rok mesta vo Skopje.....zaedno nastapuvase so bendot sto go pratese Tose vo Marakana sekoj vikend a vo sreda so Gis...zar mislite deka ovie vrvni muzicari bi ja zemale da nastapuva so niv a da nema glasovni moznosti....devojkata go kine Robert Plant,Jan Gilan,Djenis Djoplin,Areta Freklin i ostanati legendi

dobra e, barem e podobra od mnogumina nasi zvezdi

mislis deka nema? ne bi rekla...
za nea mozam da iskomentiram deka me iritira toa sto odednas stana rock star a btw mnogu gi mrazam takvite shto edna den bez sjaj za usni i bez maskara ni do prodavnica ne odat a drugata den se divi rockerki koi sakaat da rasturaat..
a ti druze ako mislis deka e najdobra mnogu se lazes...ne e najdobra zatoa sto ja ima po mediumite i e nesto poinakvo od drugite pejacki na nasava sirota estrada patem mislam deka e taka za da privlece vnimanie...
ako sakate da slusnete dobar makedonski zenski vokal povelele http://www.myspace.com/saintoffearandrage
jas nemam zborovi ...

Па глас нема никаков и како може некој да каже ДОБАР ВОКАЛ?
Јас летоска бев во Охрид па можам да кажам ЖАРМЕНА кој никој не ја познава пее милион пати поубаво.
За стил за облакање:helou:со шамија коа ја видов сум се смеел,колку не и стои природно.

Не ми е наш симпатична,али има добар вокал..у рок водите дефинитивно подобро се снаоѓа,а и тоа сака да го пее типката..ми смета кај неа шо не знае да се движи на сцена,рипа на сите страни безвеза и кога треба и не треба!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom