Александар Белов

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
И што ако е наш човек? Кога сиротиот нема п од пеење...
Извини, ама за разлика од сите тие срби, мрби и остали, нашиот најдобар беше и имаше некаков глас

tumblr_m9fajqM7Oh1rndxg5o2_400.jpg
Хехех кратко и јасно :) бтв аватарот ти е топ :)

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Извини, ама за разлика од сите тие срби, мрби и остали, нашиот најдобар беше и имаше некаков глас

Се согласувам, ама ние секогаш за нашите имаме најпогрдни зборови и критики.... а као другите се супер...

Се согласувам, ама ние секогаш за нашите имаме најпогрдни зборови и критики.... а као другите се супер...
Е тоа е проблемот кај нас. Иначе гласав (y)

Како што гледам само хејтери....да не се сакало наш човек да се поддржи.... штета
Никогаш не сум можел да го сфатам феноменот - ако е наш мора да се поддржи, демек ако не гласаме за него не си ја сакаме Македонија. o_O

CD-210-RogerBrothers_CDDigy.jpg

71157_50030384442_5058830_n.jpg

images

Ете уште неколку "пејачи" за кои на никого не му е гајле.

И лепотицава.

50257_144334997106_2728404_n.jpg

uWRJV.gif

Не знам што потреба да подржувам некој таму што нема врска од пеење само затоа што бил "наш". Нека оди таму нека си прошета доволно му е.
Значи по ваша логика ако е од Македонија мора да го сакаме. Сакај ги овие да те видам. Пак фестивали, гласања. За што го трошите времето вие бе, најозбилно?

Добро ако не ви се свиѓа некој не мора толку да го плукате, едноставно прескокнете ја темава и толку.

Јас ќе гласам ама задутре, утре немам време нешто зафатен сум.

и што е наградата ако победи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom