Aлбански рап

• Креатор на темата Креатор на темата shkendia
  • Време на започнување Време на започнување
da da imam slusano i mi se sviga edna sto e so rns i uste dvajca samo sto neznam kako se vikaat. ako ja znaes za koja zboram daj prevedi ako moze
nekoja sto gi postirav pogore mislis ili nekoja druga? ako e nekoja druga ako mozes da se setis na nesto kazi mozda ke doznam za koja mislis!

Не бе,албански рап ке слушам лол.
Дај од Двопек нешто,шала.
hehe :) kako ti odat studiite? :)

nekoja sto gi postirav pogore mislis ili nekoja druga? ako e nekoja druga ako mozes da se setis na nesto kazi mozda ke doznam za koja mislis!
ne ne, ne si ja postiral. prvite dva dela ja recitiraat na albanski a posledniod tret del go recitira rns i mu ide vaka: te gledam osamen, tazen kako sam se vrakas navecer. so depresivni custva poplaven, mornici, naezen.....

Сакаш да кажеш дека,албанци и македонци пеат заедно?

Ду Шкупи Флоу - Се Преј Шкупит Вина

алал нека им е на дечкиве растураат..ај нека се најде некој АКО сака да преведе:)

Ај ја ке видам,и така да ја слушам песнава.
ебаго се предавам.

Имам слушнато неколку песни ама ништо не разбрав. И поради тоа не можам да разликувам од македонски или било каков рап, пошто смислата е иста (едноставни тонови кои се повторуваат и брзо рецитирање). Инаку shkendia да те прашам дали ја имаш песната "Go" од Leonora Poloska (англиската верзија)? Јас ја најдов неколку пати но беше со слаб квалитет т.е TV Rip

Сакаш да кажеш дека,албанци и македонци пеат заедно?

па јас имам слшнато добри рап ствари кај кои дел се пее на шпански а дел на англиски па супер звучи, зошто тоа да не би функционирали и за албански и македонски. Знаеш како е во уметноста секогаш треба да си прошируваме хоризонтите , малку повеќе космополитски.

Р.Ѕ. се извинувам ако те погоди шегата ама мислам дека разбра дека беше добро намерна

Имам слушнато неколку песни ама ништо не разбрав. И поради тоа не можам да разликувам од македонски или било каков рап, пошто смислата е иста (едноставни тонови кои се повторуваат и брзо рецитирање). Инаку shkendia да те прашам дали ја имаш песната "Go" од Leonora Poloska (англиската верзија)? Јас ја најдов неколку пати но беше со слаб квалитет т.е TV Rip
mozam da ja najdam...

cairska rabota......cair mafia :D btw so ima loso vo toa da peat zaedno? na koncertot na green out nastapija edni albanci i site pocit im dadoa
mislam deka znam za koja pesna mislis... spotot e snimen vo skopje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom