Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
толку меса, а сепак, како да ми фали едно месо тука
Gic imas na sekoe vtoro mesto...toa ne e svinsko, toa e malo prase , taka se opravduvaat koga gi prasuvas da ne e svinsko...толку меса, а сепак, како да ми фали едно месо тука
Што? Албанците-каури у Албанија треба да ви се правдаат што продаваат или спремаат свинско?Gic imas na sekoe vtoro mesto...toa ne e svinsko, toa e malo prase , taka se opravduvaat koga gi prasuvas da ne e svinsko...
Za pari sekoj se opravduva..duri sakat da te ubedat da go probas, oti toa e prase, ne e svinsko...ti imas pravo kako musterija da znaes mesoto dali e svinsko i li telesko, sto nema jasno tuka (dobro de, za tebe mnogu nesta ne se jasni)Што? Албанците-каури у Албанија треба да ви се правдаат што продаваат или спремаат свинско?
Lol, па кој сте вие бре? Вие им идете таму, што сакаат ќе праат. Ак не ви чинит - не идајте!
Зарем муслиманите мене треба да ми се правдаат затоа што не спремаат свинско?
Е добро де, вие сте до толку утепани што не знаете дали прасечко спаѓа у свинско?Za pari sekoj se opravduva..duri sakat da te ubedat da go probas, oti toa e prase, ne e svinsko...ti imas pravo kako musterija da znaes mesoto dali e svinsko i li telesko, sto nema jasno tuka (dobro de, za tebe mnogu nesta ne se jasni)
REkov deka tebe mnogu nesta ne ti se jasni...ne si ti kriv, ne si bil informisan...Е добро де, вие сте до толку утепани што не знаете дали прасечко спаѓа у свинско?
А јагнешко, што мислиш дали е овчо?
Јарешко дали е козјо?
Нема везе, битно глеаш ли каурите колку се покварени. Дури и Албанци каури сакаат да ти наштетат, ти вкаат не е свинско, ова прасечко е и ти ни крив, ни дужен, се прејадуваш.
и после ко ќе се дознае харамов, следува исис, киднапирање и појавување на јутјуб
Анон е тој каурот, на кој ништо не му е јасно. На погрешна врата тропаш.REkov deka tebe mnogu nesta ne ti se jasni...ne si ti kriv, ne si bil informisan...
Анон ти набил комплекси, и кај треба и кај не треба го спомнуваш...дека ништо не ти е јасно, тоа е факт...само за информација (оти не си бил информисан), тој албанецот не бил каурин, туку има муслиманско име...ама ич гајле не му е што продава гиц. Ама јас знам, Анон е крив за се!!!Анон е тој каурот, на кој ништо не му е јасно. На погрешна врата тропаш.
Анон ти набил комплекси, и кај треба и кај не треба го спомнуваш...дека ништо не ти е јасно, тоа е факт...само за информација (оти не си бил информисан), тој албанецот не бил каурин, туку има муслиманско име...ама ич гајле не му е што продава гиц. Ама јас знам, Анон е крив за се!!!
Конечно остана без збор и ти! Форумот треба да направи Dedication letter за овој историски момент.Anon ми набил комплекси?
Мене?
Анон е океј дечко што знае да се улета у теми во кои не се разбира. Како ја сега, на пример, да улетам у тема за храдвер и да им делам совети и им се праам паметен. Он сирот поима нема од политика, историја, али очигледно тоа не го спречува да го истовари своето ценето мислење и у тие теми.
Ја у старт претпоставив дека тој што продава и спрема свинско, во една доминатно муслиманска земја, не е ваљда муслиман. Ако е, тогаш, не знам што да ти кажам. Харам.
2006 бев во Драч, а 2008 и 2011 во Валона.. во Драч имаше ресторан самопослужување, без келнер, таму воглавном јадевме БАМИИ.. а во градот Валона еднаш бевме со кола, па најдов едно ресторанче со печени јагнешки глави, значи не како кај нас варениВо приватно сместување бев, не бев во хотел. Каде и да седневме, а за тој период бар во 4 различни локали седнавме за доручек, секаде ни даваа ист одговор, кујната им отворала по 11/12 часот, а претходно само омлет можело, што по мене е апсурд за туристичко место.
Vo 2008 i 2011 sme se sretnale verovatno....no ne sme se znaele2006 бев во Драч, а 2008 и 2011 во Валона.. во Драч имаше ресторан самопослужување, без келнер, таму воглавном јадевме БАМИИ.. а во градот Валона еднаш бевме со кола, па најдов едно ресторанче со печени јагнешки глави, значи не како кај нас варени
![]()
Во Албанија од македонски државјанин украдени 6.000 франци и автомобил „аудиQ5“
Македонски државјанин, кој поседувал и швајцарски пасош, под закана со пиштол бил ограбен односно од неговата сопруга се украдени 6.000 швајцарски франци и автомобилот „аудиQ5", во Драч, Албанија.www.mkd.mk