АЛАРМ за природата во Љубаниште, Охрид од 25-27.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?

добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?

Мора лична карта или било каков документ...:wink:
А за да нема губење, ќе си ги пазиш, голем си.

Мора лична карта или било каков документ...:wink:
А за да нема губење, ќе си ги пазиш, голем си.
абе за пазење ќе пазам ја него неам лична морам пасошот да го зеам :(

Баш ме интересира дали 10-15 000 ќе се соберат?
Ако биде поголема бројката, тогаш секоја чест.

Здравје тоа ќе видиме :) сега да се спремаме психофизички уште 2 недели... ако не се заеба нешо...

Можно е одма после матура да фатам патот за Љубаниште. :)

Да не знае некој кога ќе биде враќањето. Поточно дали недела попладне, недела вечер, или понеделник сабајле ќе се биде во СК.

Тргнувањето на 100-те АЛАРМ автобуси ќе биде на 25 јуни во 8 часот наутро од сите пунктови низ Македонија (мапа), а враќањето на 28 јуни во 9 часот од Љубаништа

Тргнувањето на 100-те АЛАРМ автобуси ќе биде на 25 јуни во 8 часот наутро од сите пунктови низ Македонија (мапа), а враќањето на 28 јуни во 9 часот од Љубаништа
Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?

Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одма :) не мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir:

Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?

На две недели до почетокот на најзелениот фестивал во Македонија, Аларм за природата останаа уште само 1000 билети со гратис превоз.

Секој заинтересиран за организираниот транспорт мора лично да го подигне билетот. Овој билет е различен од билетот за фестивалот и за истиот треба да се приложи лична карта/пасош и да се остави контакт телефон и мејл. Цената на билетот од 1000 денари за сите 3 дена важи и за оние кои ќе одлучат да патуваат во сопствена режија.

ali najubavo javi se vo jugoton prasaj si dali ima uste

Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одма :) не мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir:

А на пример ако си платиме сами карта за да го фатиме транс стејџот, ќе може после да се враќаме со линијата од редовната линија од Аларм? Т.е. исто ко тие што имаат вклучен превоз со картата?

Да, ќе може, зошто ќе биде држ недај и ќоро и сакато ќе се стаат...најдобра опција е порано идење, или ден после...првиот аларм ми текнува имаше редици од 20 км...заебано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom