Аладин вашиот добар дух :)

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.607
Поени од реакции
5.617
Отворетеја Аладиновата Ламба за да видете што ќе ве посоветува добриот дух Аладин

клик на ламбата

Zakon link eve mene sto mi vika:
Gubite licno samopozdanje i veru, a to je korak do ocaja. Nemojte sazaljavati sami sebe i unapred verovati u licni poraz. Manjka Vam optimizam.:D

Situacija je vrlo delikatna, budite oprezni i ne pricajte previse. Ponekad i zidovi imaju oci i usi. Nikom ne poklanjajte olako svoje poverenje.

абе мрш у курац sd

"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.
''ЉОЉ'' :pos::pos::pos:

Put koji Vam je unapred poznat i nije put. Ne pokusavajte da prenosite nesto sto je neprenosivo. Ne mozete uticati na druge, kao i na svet oko sebe ako Vam to nije dato.

Kolo srece se okrece, jer ono sto je bilo dole uskoro ce biti gore. Budite u pripravnosti i spremni na "novi pocetak".

јоој... мислата што ми се врти у глава веќе некое време еј. Кај ми се генерираше баш оваа, у пм, сеа озбилно ќе почнам да верувам дека постои некоја карма! :)

Vasa zelja ne moze da se ispuni, jer mnogo je prepreka koje Vam stoje na putu do cilja. :placii: :placii:

Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.

Uvek svice neko novo i lepse jutro, a vreme leci rane. Sreca je pred Vama, ali morate jos "dugo" hodati.
ЈЕЕЕЕЕ....ЌЕФОЈ СУМ.

Sreca i lepota dolazi iznutra, nadranite svoju dusu. Ljubavi nikada dovoljno, zato cuvajte ono sto imate. Negujte svoju srecu, kao i one koje volite.

Баајги романтично расположен Аладин:pos:.

"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.

Сите ме учат да не бидам премногу добра со луѓето, па и овој. Ама јбг, некои говедца имаат фин и мил поглед кога им требаш.:hehe:

Veoma ste temperamentni u svakom pogledu. To moze biti jako dobro, ako takvim ponasanjem ostvarujete svoje zelje. Ipak, opasnost se krije u Vasem samorusilackom nagonu. Potrebno Vam je "zrno mudrosti.

то сам ја..

Ni jedan problem se nije rodio sam iz sebe, vec su ga stvorili drugi. Ali kad god postoji problem, uvek postoji i resenje i ono se najcesce nalazi vrlo "blizu" tog problema.
Ooооо mighty jinnee , tnx :funny:

Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom