Ако се распадне еврозоната постои опасност од војна

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Во Сент Морис годинава, наводно, консултативниот комитет на Билдерберг групата договорила трета светска војна како решение за проблемите на Блискиот Исток, Африка, Европската криза, Ирак и Русија.
Оујеа! Конечно ќе излези нова Call Of Duty... ми се смачи веќе се’ истите тематики.

germany-flag.gif

Иднината ?

Нивниот успех беше резултат на напредна тактика не технологија.

Технолошки беа горе-долу изедначени со сојузниците.

Сакаш да кажеш дека во Втора светска воја нацистите и сојузниците имаа слична горе долу технологија..........грешиш

Денес ракетната навеќе технологија и воената индустрија имаат голем дел од темелот на нацистичката технологија.

Цццц, значи каква пропаганда праат, само за да ги држат луѓето во грч, уплашени, испаничени, како би можеле полесно да ги контролираат. Стравот е најмоќното оружје на политичарите.
Браво,ме радува што има луѓе кои знаат да ги прочитаат БЛЕФОВИТЕ на оваа ЕУ-хоштаплерија! Пратете сега,ќе почнат да ги зголемуваат ваквите изјави во јавноста со цел да го сменат веќе паѓачкото мислење на луѓето за ЕУ,ќе мораме и ние што повеќе да се активираме за да ги расблефираме овие мајстори на блефот! Поздрав (y)

Ќе паѓаат акции и трупови од зградите:)

Лично мислам дека изјавата или да парафразирам можноста за војна во ЕУ е минимална го имаат они НАТО и се држат како што треба додека ние сме на регион со политичка економска и ментална нестабилност.
--- надополнето: Sep 22, 2011 10:43 AM ---

А кој ти кажа???

Детуле имаш еден куп параметри за мерење на дефанзивна и офанзивна способност односно борбена моќ,еве на пример франција го има шарл де гол(носач) британија има исто така повеќе носачи на авиони а германија на ова поле нема,понатаму Нуклеарното оружје кое Франција и Англија го поседуваат но германија не поентата ми е имаме премногу фактори така да не можеме да кажеме едноставно кој е најјак.
--- надополнето: Sep 22, 2011 10:44 AM ---

Нивниот успех беше резултат на напредна тактика не технологија.

Технолошки беа горе-долу изедначени со сојузниците.
edno e jasno, ako ima vojna, planetava ke ja naprajme partal, bukvalno partal, so nekoi novi neotkrieni tehnologii sho gi imaat site razvieni zemji vo rakav, nz sho bi se desilo. samo uste ova fali

Браво,ме радува што има луѓе кои знаат да ги прочитаат БЛЕФОВИТЕ на оваа ЕУ-хоштаплерија! Пратете сега,ќе почнат да ги зголемуваат ваквите изјави во јавноста со цел да го сменат веќе паѓачкото мислење на луѓето за ЕУ,ќе мораме и ние што повеќе да се активираме за да ги расблефираме овие мајстори на блефот! Поздрав (y)
Добро што видовме и низ блефовите на Милошевич , Изетбегович и Туџман. Но, вејт...

и да дојде војна не верувам дека некои земји би се осмелил да употреби нуклеарно оружје зашто оние земји што ќе ги употреби и себеси ќе си уништи;) како и да е единствено само јапонија и германија и покрај што немаат нуклеарно оружје и се најнапредни технолошки чуда додека САД,Русија и Кина се во подем,а другите земји немаат ништо и ќе мораат да купат технолошко оружје од Германија и Јапонија.

Како и да е пак Југословенска реприза ,,враќањето на отпишаните,, втор дел и ми е смачено и преку к** ми е.

u pm ako ova se desi moite deca ke mi go mrdnat umot ko ke ucat za 3 svetska vojna :mad:
--- надополнето: Sep 22, 2011 10:24 PM ---
u pm ako ova se desi moite deca ke mi go mrdnat umot ko ke ucat za 3 svetska vojna :mad:

Ако се распадне еврозоната ќе славиме со зољи, скара и пиво.:coffee:

Но мислам дека на креаторите на кризата ( креаторите и спроведувачи на глобализацијата) воопшто не им е потребна војна (во свестски размери) бидејќи работите им одат по план. Тие сеат страв и несигурнот кај масите за да можат полесно да ги натераат да се откажат од дел од националниот и личен суверенитет и интегритет.
Во делот на нео-колонијализмот кој е основа на нивното движење исто така дејствуваат беспрекорно (контролирани воени конфликти во Ирак, Авганистан, Либија...). Ако се оди по план Русија и Кина навистина ќе искористат најмногу од ова но само затоа што ќе се приклучат во оваа глобална машинерија за воспоставување модерно робовладетелство без никакви загуби.

Сакаш да кажеш дека во Втора светска воја нацистите и сојузниците имаа слична горе долу технологија..........грешиш

.

Хех дете првата ракета што имала поголем домет бе Руска но ракетата била на степен,значи после втора светска војна веднаш русија успева поточно Королев Сергеј(бил во гулаг),инаку и кај подоморниците американците први имаа радари и прецизен TDC System.

Хех дете првата ракета што имала поголем домет бе Руска но ракетата била на степен,значи после втора светска војна веднаш русија успева поточно Королев Сергеј(бил во гулаг),инаку и кај подоморниците американците први имаа радари и прецизен TDC System.
Уште не завршена втората светска војна русите со помош на железницата успеале да пренесат многу технички изуми кај себе, исто така дете треба да знаеш дека главен човек за американската спејс сател програма (т.е зачетокот на таа програма) бил нацист и дури добил одличје од Американската влада и покрај негодувањето на евреите бидејќи тој нацист водел испитни програми за луѓе во нацистичките логори.

А за темата не постои опасност од војна, тоа е само уцена за да еврозоната успее и да се придржуваат до планот бирократите од Брисел да ти ги печатат парите, од некој големец кој играл улога во формирањето централните банки во САД стои ова изјава, дека било кој сака нека биде на власт, битно јас да ги печатам парите.

vojna pomegju golemite sili ., vnatre vo unijata vo nikoj sluchaj., ....no za restartiranje na nivnite ekonomii postoi realna opasnost za pomali ., i ponerazvieni drzhavi ., niz celiot svet ., i kako vo sluchajot so severna afrika ., takvi scenarija ke gledame se poveke

Уште не завршена втората светска војна русите со помош на железницата успеале да пренесат многу технички изуми кај себе, исто така дете треба да знаеш дека главен човек за американската спејс сател програма (т.е зачетокот на таа програма) бил нацист и дури добил одличје од Американската влада и покрај негодувањето на евреите бидејќи тој нацист водел испитни програми за луѓе во нацистичките логори.

Вернер фон Браун Бил визионер и не вршел испитувања врз луѓе,големата замерка била што бил во СС и тоа чин мајор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom