Ако ја најдевте Аладиновата ламба...

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам шо к*р бараме тука?
Whats the meaning of life? (не прифаќам 42 за одговор):lud:

но се разбира тоа е најбаналното, безвезно нешто, бидејќи тука сите знаеме дека сме дојдени да прајме пари и да уживаме, нели банда?

едноставно така сме програмирани, јебига шо да прајш...

Flik напиша:
па би му рекол да се врати времето малце назад едно 10 години за да може татко ми и мајка ми да направаат една ќерка, а јас да се радувам што ќе си имам сесричка а другите две би им ги посветил на сите зли лугје малце да се транформираат во добрички , а ако тоа се среди после е лесноооо за пари помалку ќе се грижиме

Ooo душичка.....ме разнежни

1. Да дае некој динар
2. Да дае некое добро куќиче у Мајами
3. Да мести некое јако Мулатче(женско нормално)

Здрав жив сум да плукнам на гради :)

Obicno imam mnogu zelbi makar so se mi e ovozmozeno ali luge sme pa sekogas barame poveke..
1.prvo da se ukinat vizite taka sto nie od Makedonijava nasa bi mozle da ideme da se setame kaj ni ordne
2.vtoro bi posakala moeto semejstvo da bide zdravo i srekno kako sto e dosega
3.i kako posledno bi posakala da se sopre vremeto i da ne odi napred da stoi vo mesto..

Peace, flowers and happines. После другото ќе си дојде само по себе

da me naprajt najbogat na svetot da mi se izbrisat site grevovi(ako imam nekoj:)) i da mi dajt magic stick :)

pod eden: pari
pod dva:ljubov
pod tri:besmrtnost
:):):)

prvo: :motor:
vtoro: da sum postar edna godina
treto: hmmm.... aj pari neka e :wink:

abe da a najdam jas taa lamba so vikate ke posakam :
1. da sum zdrava jas i moite najbliski sekogas
2. da sakam i da sum sakana
3. I da a bidne malku makedonija, da trgne napred malku, da se gordeeme so sme makedonci, ne a biva vaa veke vaka...!!!!

Да ја најдам Аладиновата ламба ќе го ослободам духот зашто се што сакам веќе имам , или пред да го ослободам ќе побарам од него да им даде на оние што немаат и што се помалку среќни.

1. Site da staneme besmrtni
2. Site granici da se otvorat i site lugje da odam kaj sakaat
3. Site da sakaat i da bidat sakani, da nema zlobni lugje i cel svet da bitit rozov :)...

zelbive mi se, abe sooooo :)

1.Ќе ги оживеам сите луѓе што загинале
2.Ќе ги направам луѓето бесмртни
3.Ќе му кажам на духот да ми исполни уште 30 желби...
и тн...доста се овие 3
bu.gif

1. Водата во Охридско да е потопла кога ке ми текне (за 1 Април) да се бањам.
2. Кола без потрошен материјал и без гориво (се мисли да не троши гориво и да нема потрошни материјали)
3. Да ми распрска едно 20тина куќи низ светов од по 500м2

Како знае нека се снаоѓа, не сум јас крив што се нуди да ми исполнува желби.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom