Ако имате моќ

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ако имате моќ, некоја сила за што би ја искористиле? За да помагате на доброто, да бидете на лошата страна или нешо друго? Ја искрено за мене би кажал дека можно е да забегам на лошата страна зашо на филмови само даваат лошите ќе дојдат ќе потепаат и ќе ги утепаат, ама сите знаат дека тоа е само на филм па за нивен инат за тоа би пребегал на лошата. А инаку без такво гледиште ќе си бидам на добрата страна.

за каква моќ се прави муабет? може физичка, финансиска, психичка, ментална, паранормална...

за каква моќ се прави муабет? може физичка, финансиска, психичка, ментална, паранормална...

Не финансиска туку мислам некоја супер моќ како да леташ да фрлаш оган и слично нешто како x-man fantastic 4 spiderman superman и слично

ако можам да избирам, би била невидлива, зошто сум непоправлив воајер:)и сакам да сум на места кај што не ми е дозволено.Па уште ако можам и да летам...супер, ќе им влагам на луѓе по дома...;)

Не финансиска туку мислам некоја супер моќ како да леташ да фрлаш оган и слично нешто како x-man fantastic 4 spiderman superman и слично
оууу така ли?

епа еве би убивал луѓе.

ако можам да избирам, би била невидлива, зошто сум непоправлив воајер:)и сакам да сум на места кај што не ми е дозволено.Па уште ако можам и да летам...супер, ќе им влагам на луѓе по дома...;)

ДА ама финтата е да не избираш туку еве пример се раѓаш и у тек на животот откриваш некоја моќ не ја бираш не ја правиш било каква е.

па во принцип светлата страна се бори за доброто, јас реков дека ќе убивам луѓе - што во принцип треба да се сфати како лошо.

А кога би бирал која супер моќ да ја имам? епа еве... (малце да се уфилмам) да бидам целиот наелектризиран со струја лол и да се хранам со громови :)

Pa ako bi imala mok mada ne bi sakala da imam, bi gi izlecila site luge, bolni invlidi, slepi za da ja vidat ubavinata na zivotot:helou:

mokj na telepatija... Da im gi citam mislite na lugeto...

Samo edno sakam da letam:)
Pa bi bil korisen i so toa..kao postar bi rabotel:D

da mozam da zazemam oblici od drugi luge kako vo x-man apsolutno!

Да имам моќ... хмммммммммммммммм па најмногу би сакал коа сакам да стануем невидлив... а да и да имам огромна сила во мене :) као тој од фантастик фор као карпа со беше хехеехеххехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom