- Член од
- 27 октомври 2009
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 14
Пробај со DR. WOLFF Aknefug Oxid Wash, го има во сите аптеки околу 850 денари е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имам проблем со акните, ми излегуваат по целиот грб и се прават флеки на долните делови. дали има некој лосион или сл, за чистење на акни на грб... инаку, истиов проблем го имав и на лицето, ми излегуваа многу, но го решив користеќи Лосион за акни Хлоракол од Галфарм... Поздрав
За грбот баце..јас ќе ти кажам..едно лето ми излегоа многу..ќе си одиш и нај жешкото на базент ќе го печеш грбот + ќе се бањаш у водата шо мочаат сите(лековито е)..ако има филтри кај вас у базент..дојдии у Велес има за 1 недела џам да бидеш..
знам за тоа, летото имав многу, но бев 10 дена на одмор охрид со другари и другарки... од сончањето и капењето една не остана... само се нервирам сега ми излагаат :S
неам време атм да ја расчитам цела тема , додека да го направам тоа едно пршање: има тука некој што пиел Roaccutane ?
Да, ефикасни се скоро 100%, само треба да се консултираш со доктор ако сакаш да земаш
Земи Роакутан апчиња средиго животот. Само иди и земи не се мисли нема опасност проверка на крв од време на време и консултација со лекар. Немој ни дерма медика ни анчески дебели пари у ветер не помага ништо. Слушај ме мене само.Дали има некој искуство со Дерма Медика или со Др. Анчевски? Кој е подобар? Веќе ми е смачено од глупи разно-разни препарати и какви не ти хемикалии што немаат ама баш никаков ефект. Колку само пари се изнафрлав за лосиони, креми, гелови, барем да имаше некаков ефект.
Дерма Медика или Др. Анчевски? Колку третмани е потребно, која е цената, и најважното, има ли барем резултат? Ај, ако има некој, нека помага, вака не се живее Прегледај го приврзокот 43385
Земи Роакутан апчиња средиго животот. Само иди и земи не се мисли нема опасност проверка на крв од време на време и консултација со лекар. Немој ни дерма медика ни анчески дебели пари у ветер не помага ништо. Слушај ме мене само.
Шо пари се? и кај ги има
Па подобро да му препорачаше жива сода да се напие отколку роакутан споредена со роакутанот има помалку споредни ефекти кој ти се гарантирани со роакутанотЗеми Роакутан апчиња средиго животот. Само иди и земи не се мисли нема опасност проверка на крв од време на време и консултација со лекар. Немој ни дерма медика ни анчески дебели пари у ветер не помага ништо. Слушај ме мене само.
Брат, и јас имам проблем со акните, и мене многу дерматолози ми имаат кажано да избегнувам сонце, они ваљда знаат, специјализирале за тоа... Иначе бев на дерматолог ПРИВАТЕН. и ми помогна многу , само што откако престанав да одам почнаа пак да ми излегуваат акни :/За грбот баце..јас ќе ти кажам..едно лето ми излегоа многу..ќе си одиш и нај жешкото на базент ќе го печеш грбот + ќе се бањаш у водата шо мочаат сите(лековито е)..ако има филтри кај вас у базент..дојдии у Велес има за 1 недела џам да бидеш..