Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пробуваш да глумиш објективност ама не ти оди некако. Прво Сорос морос ама ич не се глупости. Второ, снимките се најдобра работа што се има случено за опозиционерите не за државата....бидејќи никаде не слушнавме прислушкувани матријали од опозиционерите и нивните делувања(а тоа е уште поклучно бидејќи нели нив ги токмиме за наследници на оваа власт).

За да се биде објективен мора да се припазат повеќе аспекти. Грев е да се ставаме во ист кош(се извинувам ако ти одговара обратното) со размислувањата на ликови од типот на Beric Dondarrion, Mafo, Zebar, Ѓорѓи Н. за бранење слепо на една страна.
Зошто го ставаш Берик у исти кош со Зебар, Ѓорѓи и Мафо?
Која страна ја брани он?

Пробуваш да глумиш објективност ама не ти оди некако. Прво Сорос морос ама ич не се глупости. Второ, снимките се најдобра работа што се има случено за опозиционерите не за државата....бидејќи никаде не слушнавме прислушкувани матријали од опозиционерите и нивните делувања(а тоа е уште поклучно бидејќи нели нив ги токмиме за наследници на оваа власт).

За да се биде објективен мора да се припазат повеќе аспекти. Грев е да се ставаме во ист кош(се извинувам ако ти одговара обратното) со размислувањата на ликови од типот на Beric Dondarrion, Mafo, Zebar, Ѓорѓи Н. за бранење слепо на една страна.
Прислушкувани разговори од опозиционерите САКАМЕЕЕЕЕЕ да слушнеме? Они во разговорите 100% договоруваат заговор против Македонија. Цело време смислуваат и договараат преку телефон како да ја урнисаат оваа власт, цело време местат убиства, цело време местат избори, кријат убиства, купуваат мерцедеси од 600 000 евра и штета е што сеуште не слушнавме нешто и за опозиционерите нели ама кријат да не ги дознаат. Они сигурно земале провизија од жутиве 17 милиони евра. Ама ајде знаеш, МОООООООООРААААА ГРУЈО ДА не отиде во затвор, ќе отидеме ние сите од државната администрација како кутриња. Затоа само објективност друже. Така е, те поддржувам целосно. Кој е против тебе тој е ГРК(предавник) и мрачна сила да знаеш така е. Не смее никој оваа држава да дојде на власт освен овие што си крадат и лапат цела деценија, после јас и ти друже како ќе се оправдаме кога ќе ни отиде нашиот лидер во затвор бре? РЕЗИЛ Сме сега за еден сендвич да си браниме работата инаку отиде јабана. ЌЕ СЕ ОДБРАНИМЕ, НЕ МЕ ФАРБАЈ ДРУЖЕ, НИЕ СМЕ ПАТРИОТИ ВО КОСКИ. ЗАЈКО Е НАЈГОЛЕМИОТ ГЛУПАК У МАКЕДОНИЈА ЕЈ, ЧИТАТЕ ЛИ.
п.с. @Македонец брат ти си патриота уште по никот ти се познава на тебе, треба да земат пример од тебе сите наши сопартијци да знаеш. Така се брани држава, со ударен пост во Акции на СЈО како тоа немаме објективност во државата и во медумите. Сите те читаат сега на јавниот форум. Паметен, он на мајка. Плус, нешто гледам преземавме им тоа Шутка не ти бега Заев, до толку ли сме глупи бре како Шутка не ти бега, кога може и во Струмица и таму има затвор, ние пак во Шутка, колку да копираме нешто Соросоидите нели оти не ни текна на тоа брее леле.

Последно уредено:
Што и да им пишувате, секогаш паторот е еден сендвич понапред од вас, а поблиску до нивните "ставови".
За тупаци што палат кандило на идол (криминален чопав геј-боксер без харизма), идеологии и идеи кај тие не проаѓаат. Не им се затворени очите, за да може да им помогнете да ги отворат, туку се тотално слепи.

Прислушкувани разговори од опозиционерите САКАМЕЕЕЕЕЕ да слушнеме? Они во разговорите 100% договоруваат заговор против Македонија. Цело време смислуваат и договараат преку телефон како да ја урнисаат оваа власт, цело време местат убиства, цело време местат избори, кријат убиства, купуваат мерцедеси од 600 000 евра и штета е што сеуште не слушнавме нешто и за опозиционерите нели ама кријат да не ги дознаат. Они сигурно земале провизија од жутиве 17 милиони евра. Ама ајде знаеш, МОООООООООРААААА ГРУЈО ДА не отиде во затвор, ќе отидеме ние сите од државната администрација како кутриња. Затоа само објективност друже. Така е, те поддржувам целосно. Кој е против тебе тој е ГРК(предавник) и мрачна сила да знаеш така е. Не смее никој оваа држава да дојде на власт освен овие што си крадат и лапат цела деценија, после јас и ти друже како ќе се оправдаме кога ќе ни отиде нашиот лидер во затвор бре? РЕЗИЛ Сме сега за еден сендвич да си браниме работата инаку отиде јабана. ЌЕ СЕ ОДБРАНИМЕ, НЕ МЕ ФАРБАЈ ДРУЖЕ, НИЕ СМЕ ПАТРИОТИ ВО КОСКИ. ЗАЈКО Е НАЈГОЛЕМИОТ ГЛУПАК У МАКЕДОНИЈА ЕЈ, ЧИТАТЕ ЛИ.
п.с. @Македонец брат ти си патриота уште по никот ти се познава на тебе, треба да земат пример од тебе сите наши сопартијци да знаеш. Така се брани држава, со ударен пост во Акции на СЈО како тоа немаме објективност во државата и во медумите. Сите те читаат сега на јавниот форум. Паметен, он на мајка. Плус, нешто гледам преземавме им тоа Шутка не ти бега Заев, до толку ли сме глупи бре како Шутка не ти бега, кога може и во Струмица и таму има затвор, ние пак во Шутка, колку да копираме нешто Соросоидите нели оти не ни текна на тоа брее леле.

Баш добро гледаш на работите, се надевам ќе ти се исполнат желбите. Само пробај и за Грујо и за Заев да најдеш убаво место, не доликува такви великани во Шутка.

Баш добро гледаш на работите, се надевам ќе ти се исполнат желбите. Само пробај и за Грујо и за Заев да најдеш убаво место, не доликува такви великани во Шутка.
Ти си патриотата и пример за Македонски патриотизам. Јас кажав, ти се познава од никот оти еден мајка ваков раѓа, со надарени гени, за бранење на нашиот светец и месија. А инаку, сопартиецу имаш една грешка, заедно баравме да ни се исполнат желбите за да биде објективноста исполнета, сега велиш да ми се исполнат мене само? Како бе, не напушти одма? Се откажа од вкусните сендвичи? Не не напуштај еј, ни требаат „ПАТРИОТИ“ денес, да се одбраниме од странските служби и од оние Предавниците. Немој ти у меѓувреме бугарскиот пасош и гитла од тука со првиот лет. Оти во последно време ваквите големи патриоти што многу ги фалев вака ни заминаа сите од партијата и државата. :( Како и да е, само напред ВМРООООООО, ние сме револуционерите во државната администрација. НИКОЈ НИШТО НЕ НИ МОЖАТ и за крај да се пофалам нешто најубаво што се разговара од штабот е дека ќе се промовира наскоро по реклами како тоа Македонија ги произведува најубавите сладоледи и сендвичи. СУПЕР КАМПАЊА ќе биде тоа за здравата храна. БРАВО ЗА ВЛАДАТА.

Ти си патриотата и пример за Македонски патриотизам. Јас кажав, ти се познава од никот оти еден мајка ваков раѓа, со надарени гени, за бранење на нашиот светец и месија. А инаку, сопартиецу имаш една грешка, заедно баравме да ни се исполнат желбите за да биде објективноста исполнета, сега велиш да ми се исполнат мене само? Како бе, не напушти одма? Се откажа од вкусните сендвичи? Не не напуштај еј, ни требаат „ПАТРИОТИ“ денес, да се одбраниме од странските служби и од оние Предавниците. Немој ти у меѓувреме бугарскиот пасош и гитла од тука со првиот лет. Оти во последно време ваквите големи патриоти што многу ги фалев вака ни заминаа сите од партијата. :( Како и да е, само напред ВМРООООООО, ние сме револуционерите во државната администрација. НИКОЈ НИШТО НЕ НИ МОЖАТ и за крај да се пофалам нешто најубаво што се разговара од штабот е дека ќе се промовира наскоро по реклами како тоа Македонија ги произведува најубавите сладоледи и сендвичи. СУПЕР КАМПАЊА ќе биде тоа за здравата храна. БРАВО ЗА ВЛАДАТА.

Извини ме имаш згрешено со некој друг член од форумов изгледа. Јас не припаѓам на ниедна страна. Јас сам си го заработувам лебот, и плаќам данок за тоа.

Затоа ви е многу тешко да ме сфатите како е можно да сум објективен постојано. И затоа не ви одговарам ни на едните ни на другите.

Извини ме имаш згрешено со некој друг член од форумов изгледа. Јас не припаѓам на ниедна страна. Јас сам си го заработувам лебот, и плаќам данок за тоа.

Затоа ви е многу тешко да ме сфатите како е можно да сум објективен постојано. И затоа не ви одговарам ни на едните ни на другите.
Како сум грешка бре друже, не ме излажаа очите како прочитав дека сакаш објективност? Еве и јас сакам објективност, моментално знаеш кој бараат објективност, САМО НАШИТЕ ( ВМРОООООО ) така да ти немој да не лажеш овде дека не си од кај нашите ( ВМРОООООООООООО ) оти ни ги скратија сите права плус и по трет пат веќе напоменав, по никот се познава оти си голем демократ кој сака да слушни каква деструкција имала како Комуњарската опозиција цели 10 години. Мора да се знае и за нив што работеле во меѓувреме, неможе ваква влада 10 години да работи 24/7 за задолжувања и да правиме барок и стиропор цело Скопје, а тие одеднаш да се жалат дека умрела некоја си Тамара и дека тоа било грешка на нашите. Како бе, па подобро е барок, неголи да се дадат пари за живот. Како не им е срам на овие од СДСМ, само да се зборува нешто. Друга, иста така важна работа, само зборуваат како ние „ПАТРИОТИТЕ“ сме го браниле нашиот патор кој е бил криминалец и кој треба да лежел во Шутка. Абреее, Соросоиди, Комуњарчиња, 10 години ги имате медиумите во ваша полза, 10 години се сте власт, за се сте ни криви, највеќе за сегашната кризна состојба у државата. Сега, пак сакате пак да дојдете на власт, да падни власта и да победи ВМРО на следните избори, сите министри се перфектни. ОБЈЕКТИВНОСТ немаше досега, се беше во полза на Комуњарите, затоа сакаме ОБЈЕКТИВНОСТ, слушате ли Комуњари, дајте ни ја оваа шанса или Шутка не ти бега Заев. Шутка, замисли си, алооо, не се договоривме во штаб како оваа фраза да ја смениме да не е Шутка, туку Робија ти следува Заев. Само копираме од нашите „идоли“, упс грешка, не се идоли, туку омрзени противници.

Последно уредено:
Како сум грешка бре друже, не ме излажаа очите како прочитав дека сакаш објективност? Еве и јас сакам објективност, моментално знаеш кој бараат објективност, САМО НАШИТЕ ( ВМРОООООО ) така да ти немој да не лажеш овде дека не си од кај нашите ( ВМРОООООООООООО ) плус и по трет пат веќе напоменав, по никот се познава оти си голем демократ кој сака да слушни каква деструкција имала како Комуњарската опозиција цели 10 години. Мора да се знае и за нив што работеле во меѓувреме, неможе ваква влада 10 години да работи 24/7 за задолжувања и да правиме барок и стиропор цело Скопје, а тие одеднаш да се жалат дека умрела некоја си Тамара и дека тоа било грешка на нашите. Како бе, па подобро е барок, неголи да се дадат пари за живот. Како не им е срам на овие од СДСМ, само да се зборува нешто. Друга, иста така важна работа, само зборуваат како ние „ПАТРИОТИТЕ“ сме го браниле нашиот патор кој е бил криминалец и кој треба да лежел во Шутка. Абреее, Соросоиди, Комуњарчиња, 10 години ги имате медиумите во ваша полза, 10 години се сте власт, за се сте ни криви, највеќе за сегашната кризна состојба у државата. Сега, пак сакате пак да дојдете на власт, да падни власта и да победи ВМРО на следните избори, сите министри се перфектни. ОБЈЕКТИВНОСТ немаше досега, се беше во полза на Комуњарите, затоа сакаме ОБЈЕКТИВНОСТ, слушате ли Комуњари, дајте ни ја оваа шанса или Шутка не ти бега Заев. Шутка, замисли си, алооо, не се договоривме во штаб како оваа фраза да ја смениме да не е Шутка, туку Робија ти следува Заев. Само копираме од нашите „идоли“, упс грешка, не се идоли, туку омрзни противници.

Не е коректно да ме цитираш кога комуницираш сам со себе. А ако сакаш да дознаеш повеќе за мене слободно препрочитај ги моите претходни мислења па врати се.

Не е коректно да ме цитираш кога комуницираш сам со себе. А ако сакаш да дознаеш повеќе за мене слободно препрочитај ги моите претходни мислења па врати се.
Си ме разочарал сега. Ти во меѓувреме си го промени мислењето и веќе не си за Објективност, веќе си за ПРАВДА, за МИР. Браво. Баш се израдував, мислев ни се придружи на Zebar, VOLK, Bacheto и остала компанија уште еден љубител на сендвичи.
Успат, можеш исто така и моите претходни мислења да ги прочиташ, па размисли си дали сум за објективност.

Како нема да сум за објективност бре, оние од СДСМ ни ги скратија сите права и слободи, сега ќе неможеме на раат да крадеме.

Да не се чудиш ич, на соросоидиве им пребаат што повеке политички противници за да може да си ја оправдаат дневницата за виртуелната револуција.:D

Да не се чудиш ич, на соросоидиве им пребаат што повеке политички противници за да може да си ја оправдаат дневницата за виртуелната револуција.:D

Од црвените апој Гаро, од црвените. Од зелените добиваш вербална дијареа...

Треба да пази опозицијата кога се обидува да спречи донесување на криминален буџет, да не е курбан бајрам, кога сте по гости кај учките од коалиција.

Од реалниот свет - 2014 е кај СЈО. Уште еднаш потсетува Жерновски за каква институција се работи за ЈО на Марко Зврлевски - главната правна затка во државава. Неговото непостапување по сите случаи не смее да помине неказнето, почнувајќи од него, па сите послушнички вмроФски обвинителчиња кои го преспиваат криминалот на паторот и фамилијата.

http://24vesti.mk/zhernovski-dobra-vest-e-shto-proektot-„skopje-2014“-e-vo-vistinski-race
ne bi se nadeval na Zhernovski mnogu. od koga Dejan pelisterka mu stana glaven sponzor na negovite 'proslavi' nesto ja zaboravi 'nelegalnata'terasa vo shtabot na MVRO.[DOUBLEPOST=1469572850][/DOUBLEPOST]
Прислушкување на премиер и други високи функционери и објавување на тоа во јавност. Контактирање со странски служби со цел заштита. Примање финансии од странство (сорос) под плашт на невладини организации. Повикување на уривачки демонстрации и влегување во влада и собрание (уривање уставен поредок). Повикување на странска интервенција. Разгорување верска и национална нетрпеливост (најавите за снимките од железарско езеро кои не се исполнија), како и секаква друга нетрпеливост (на политичка основа не е во Уставот, но многу е слична со претходните).

Помилувањето беше направено под притисок на Чичо Сем за да не може да го повлечат после (ако го направеа другите, ќе имаше нон-стоп протести).
ova zboris za evro obvrznicata od 450mil evra?

Слободно темава може да иде у корпа. СЈО кај и да е договорено е да се распушти.:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom