Како сум грешка бре друже, не ме излажаа очите како прочитав дека сакаш објективност? Еве и јас сакам објективност, моментално знаеш кој бараат објективност, САМО НАШИТЕ ( ВМРОООООО ) така да ти немој да не лажеш овде дека не си од кај нашите ( ВМРОООООООООООО ) плус и по трет пат веќе напоменав, по никот се познава оти си голем демократ кој сака да слушни каква деструкција имала како Комуњарската опозиција цели 10 години. Мора да се знае и за нив што работеле во меѓувреме, неможе ваква влада 10 години да работи 24/7 за задолжувања и да правиме барок и стиропор цело Скопје, а тие одеднаш да се жалат дека умрела некоја си Тамара и дека тоа било грешка на нашите. Како бе, па подобро е барок, неголи да се дадат пари за живот. Како не им е срам на овие од СДСМ, само да се зборува нешто. Друга, иста така важна работа, само зборуваат како ние „ПАТРИОТИТЕ“ сме го браниле нашиот патор кој е бил криминалец и кој треба да лежел во Шутка. Абреее, Соросоиди, Комуњарчиња, 10 години ги имате медиумите во ваша полза, 10 години се сте власт, за се сте ни криви, највеќе за сегашната кризна состојба у државата. Сега, пак сакате пак да дојдете на власт, да падни власта и да победи ВМРО на следните избори, сите министри се перфектни. ОБЈЕКТИВНОСТ немаше досега, се беше во полза на Комуњарите, затоа сакаме ОБЈЕКТИВНОСТ, слушате ли Комуњари, дајте ни ја оваа шанса или Шутка не ти бега Заев. Шутка, замисли си, алооо, не се договоривме во штаб како оваа фраза да ја смениме да не е Шутка, туку Робија ти следува Заев. Само копираме од нашите „идоли“, упс грешка, не се идоли, туку омрзни противници.