Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оној незнае кој пилот по дома му лета, држава ќе водел.

За месец дена почнуваат митинзи, не е работа да се исцедат уште сега. :D

Јас лично мислам дека ова беше огромна грешка во чекори на ДПМНЕ. Ова е како признание дека тие се виновни, а Заев невин. Целата иницијатива сега му ја дадоа на Заев, и уште еден аргумент да не излезе на избори.

Не очекував ваква глупост од ДПМНЕ, ама изгледа е вистинита онаа дека стравот лозје чува.

Ја да сум сега СЈО, ќе изнаотворам милион предмети уште утре, ионака нема веќе шо да чекаат. Ако веќе Хорхе решил со аболиција да покрива, нека го аболицира цел партиски врв на ДПМНЕ, па гласајте ги после.

Ја мислев оноа со помилување на педофилите и изборните срања им е за некоја помирна и стабилна иднина, за после избори кои ќе ги победат и во една таква атмосфера на легитимно мнозинство и нова власт у нивни раце, да ги извадат Миле и компанија. Они одма бе.:pos:

Ја да сум сега СЈО, ќе изнаотворам милион предмети уште утре, ионака нема веќе шо да чекаат. Ако веќе Хорхе решил со аболиција да покрива, нека го аболицира цел партиски врв на ДПМНЕ, па гласајте ги после.

Ќе ги гласаат бе друже. Ги здоболе кур се додека некој им ја наградува нивната неспособност со партиско вработување.

12963906_859039844218527_9033965336919018618_n.jpg

Најголемата ПИЧКЕТИНА во историјата на Македонија.

Ја мислев оноа со помилување на педофилите и изборните срања им е за некоја помирна и стабилна иднина, за после избори кои ќе ги победат и во една таква атмосфера на легитимно мнозинство и нова власт у нивни раце, да ги извадат Миле и компанија. Они одма бе.:pos:

Луѓе под истрага и со покренати обвиненија не смеат да бидат кандидати за пратеници. Си знае претседателот. :)

Јас лично мислам дека ова беше огромна грешка во чекори на ДПМНЕ. Ова е како признание дека рие се виновни, а Заев невин. Целата иницијатива сега му ја дадоа на Заев, и уште еден аргумент да не излезе на избори.

Не очекував ваква глупост од ДПМНЕ, ама изгледа е вистинита онаа дека стравот лозје чува.
ВМРО-ДПМНЕ нема некоја огромна желба да го види СДСМ на избори. Бар не од моментот кога ги добија анкетите после одложувањето на првичниот датум. Иако, потегов сам по себе е кукавички. Требаше да укинување на СЈО да одат.

Тоа најверојатно и ќе следи. Се ширеше муабет дека им се спремаат кривични на Грујо и братучедот, па изгледа ова е реакцијата на ДПМНЕ. Само ништо не добија, кривичните повторно ќе ги добијат, па нека ги аболицира потоа Иванов.

Кој можеше да очекува од хорхе вакво нешто , од најчистиот вмровец го изедија немиен лол

Тоа најверојатно и ќе следи. Се ширеше муабет дека му се спремаат кривични на Грујо и братучедот, па изгледа ова е реакцијата на ДПМНЕ. Само ништо не добија, кривичните повторно ќе ги добијат, па нека ги аболицира потоа Иванов.
Или ќе слушни народот со кој си има фатено работа, тие 36 бомби шо ги пушти Заев не се ништо за преостанатите шо ќе следат !

Луѓе под истрага и со покренати обвиненија не смеат да бидат кандидати за пратеници. Си знае претседателот. :)
Да, да, забораив на таа ситница.[DOUBLEPOST=1460480122][/DOUBLEPOST]
Или ќе слушни народот со кој си има фатено работа, тие 36 бомби шо ги пушти Заев не се ништо за преостанатите шо ќе следат !
Не верувам дека Заев ќе си остане на зборот и ќе објави све што има за Смилковско, што и да се деси.
на премногу фактори не им одговара тоа.[DOUBLEPOST=1460480204][/DOUBLEPOST]Топ идеја на Грујо е играчката да го преземе на себе heat-от. Па уште и нагласува - ја преземам одговорноста за оваа постапка.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom