Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само за потсетување, прво нешто што направи СЈО - го извади Верушевски од притвор.
Не видов дека некој се побуни ради тоа. Изгледа не кажаа на вести па затоа инаку друга приказна ќе беше. А можи и незнаат кој е тој. Ги разбирам, мали биле тогаш, кој во подрум, кој во пелени, кој не биле во план и така.

толку години министерка,а јас дури од видеото видов каква идиотка е била,фаца жалосна сова,чист ретард искомпексирана..па добро мајка му зар ваква фаца се става за министер?па јас не ја би ставил ни переци да продава,ќе ги плаши луѓето....
Не е Гоца убавица како Фросе Паланчанката.

Ама и Гаро ни ги отвори очите со кого си имаме работа овде на форумов :)
Јеп, не знаевме кои се убијците и криминалци оставени без пасош и уценети со агенда :)

Не е Гоца убавица како Фросе Паланчанката.
Мора да си грешка нешто, најди си друг извор на информации :)

бадијала расправија, ова специјално обвинителство од старт ја заеба работата и затоа е осудено на пропаст како Титаник,, ова ебано специјално обвинителство прво не требаше да го ослободиува Верушевски по никоја цена, второ требаше Зајков да го стрпа во затвор ( а не тој да диригира како ке работи ова обвинителство) и после можеше све да апси со ред и да ја постигне целта за која сите навиваат и посакуваат. А вака ставаќи се во фунција на црпнатиот од куртино, се знаеше дека ке гледаме само заебанции и циркус и опструкции на секој чекор.

И недела притвор со година дена условна за луѓе од протестите. Двајца другари го јадеа само зошто беа во први редови пред влада.

Не знам под чија јурисдикција е ова, ама нека стои.
За срамота. Сигурно и цвеќињата со кои мафтале по полицијата им ги зеле.

Токму така. Кој не бил на избор на мис за убавина министер никако. Ова во уставот да влези.
Немој да ја гушиш дебатата што живот значи. Естетските критериуми се најбитни. Да беше демократ, ќе разбереше.

И недела притвор со година дена условна за луѓе од протестите. Двајца другари го јадеа само зошто беа во први редови пред влада.

Не знам под чија јурисдикција е ова, ама нека стои.
протестите на кои беа фрлани талпи, бекатони, камења по полицијата,исто со шипки и стапови лице во лице при кои полицијата не превзеде сила ами се реши преку видеоматеријал да ги гони виновниците за насилство врз службено лице ???

Немој да ја гушиш дебатата што живот значи. Естетските критериуми се најбитни. Да беше демократ, ќе разбереше.
Не бе стварно. Замисли министер да беше Ленчето. Ај можи ке го дочекаме и тој ден. Ако ништо друго камен е женава.

протестите на кои беа фрлани талпи, бекатони, камења по полицијата,исто со шипки и стапови лице во лице при кои полицијата не превзеде сила ами се реши преку видеоматеријал да ги гони виновниците за насилство врз службено лице ???
да, така ги научија менторите од запад

Не си го тупете умот дека ке има избори на 24 Април, Еве јас ви кажувам избори уште минимум 4-5 месеци да не чекате. Жалам ДупмнОвци шо и овај пат бевте изиграни и изманипулирани како многу пати до сега.

Овај вашио поголем лажго и од Топшоп да ти бил. ххаххаха :)))

Не бе стварно. Замисли министер да беше Ленчето. Ај можи ке го дочекаме и тој ден. Ако ништо друго камен е женава.
Лена и Чуприна. Па главниот град го префрламе во Тетово. И ДУИ ќе бидат задоволни.

Не си го тупете умот дека ке има избори на 24 Април, Еве јас ви кажувам избори уште минимум 4-5 месеци да не чекате. Жалам ДупмнОвци шо и овај пат бевте изиграни и изманипулирани како многу пати до сега.

Овај вашио поголем лажго и од Топшоп да ти бил. ххаххаха :)))
Мафо бе, јас се повеќе и повеќе се согласувам со тебе. И мојот став е дека ако изборите не бидат на 24 Април, треба да бидат на 6 Ноември.[DOUBLEPOST=1455620990][/DOUBLEPOST]
Нема потреба од тоа. Скопје е на добар пат да стане Тетово.
За да им удоволиме на Лена и Драгана. Лена државен јавен обвинител, Драгана носител на листа во 6ка. Тоа би било убав хорор. :D

Последно уредено:
Незнам ти што викаш нормално е јас и ти да имаме толку дијаметрално различни ставови? И како тоа некој трет ке го пренесе објективно и непристрасно. Конкретно тука оние што се согласуваат со мојот став мене ми ставаат лајк, оние што те поддржуваат тебе ти ставаат тебе. Твојот проблем е што ти мислиш дека твојот став е оној вистинскиот и треба сите да го пренесат како вистински и правилен, додека ако го пренесат мојот се пристрасни. Небива таа работа.
Затоа пак би те прашал. Сител е провладина. Добро. Канал 5 е провладина . ОК.
Телма каква е ? Независна, непристрасна? 24 вести ?

Не е нормално. Не е нормално пола народ да мисли дека живее во диктатура, а другата половина да мисли дека ги уживаме сите демократски права, дека ружи ни цветаат, дека сме најсилна економија во светот. Сите мислат дека половината во која не припаѓаат е грешка. И сега Владе? Чаре?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom