Ајвар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
денеска напраивме и ние фала богу коа му седнав со сиренце леле:wink:

Есен е, целиот град мириса на ајвар:vozbud:

го обожавам мирисот на пиперките дур се печат,иако не јадам никакви пиперки (освен во ајварот)..мирисот ме опива!
а тој,топол,со сиренце изрендано одозгора..(звуци ко оној од 4ри сезони) мх,мх,мх!!!
штета последното тегленце го смачка брат ми прееска :( :( сеа ми се јаде,а нема ни за лек...

го обожавам мирисот на пиперките дур се печат,иако не јадам никакви пиперки (освен во ајварот)..мирисот ме опива!
а тој,топол,со сиренце изрендано одозгора..(звуци ко оној од 4ри сезони) мх,мх,мх!!!
штета последното тегленце го смачка брат ми прееска :( :( сеа ми се јаде,а нема ни за лек...
ај не се нерварај за ајвар ке ти прата една тегла по пошта:pos2:

Ич ..ајварот не ме аресе .. го имам пробано повеке пати .. не ми се допадна и се откажав

:cuc:уфф, обожавам ајвар...зимно време секој ден по една кришка ајвар мора!

повеке сакам малиџано...незнам некако по вкусно ми е:smir:

Ајвар ,малиџано и други такви глупости незнам зашто неможам да јадам . Едноставно одвратни ми се !! Мирисот ми се допаѓа ама неможам во уста да го ставам.. Коа ќе им кажам дека не јадам ајвар сите ме гледаат ко да сум ненормален.

Уф го напуштам гормансково катче,умрев за јадење!:violent1:ууу топол ајвар сеа напраен и козјо сиренце да си имав сеа до мене,еее ама нишо...

Јадам. Не многу али така колку за ќејф. Оваа година немаше домашен кој да ми праи па си купив, али не е многу вкусен, колку да се речит :)))

Јадам. Не многу али така колку за ќејф. Оваа година немаше домашен кој да ми праи па си купив, али не е многу вкусен, колку да се речит :)))

ех и ти во мк и ќе купвиш.. немат споредба купенион..
и овде словенциве нешо се занесват ајвар ќе праеле :pos: уште ко ќе го видиш во бојата портокалов, се гледат не е ист, и јас се излажав и купив али не е то то..

ми фалит ајвар домашееееен :(

lelel se davam u ajvar... do sea 2-3 pati ke umrev za malce :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom