Ајде сите тука....ама одма=)

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување

Избираме Кајгана Очи

• Вкупно гласачи
    145
Несака ѓерданче....марама некоја ако имаш ќе те гласа:)

Ок...марама,со кромид-детаљ :vozbud:

Сите знаеме ама не сакаме да си признаеме дека
gizo1ws9.gif
Гижо

aleksov1gs6.gif
Батистута

burn84xg6.gif
Брн84

Имаме убедливо најубави очи на цел форум.

Но сите ние можеме гомна да јадеме на лепотата од очи што ја има водкамикс нашиот драг шеф
vodkamikshi5.gif

Јас порано кога бев помлад цури фаќав само на очи(замислете го ова буквално:pos:) Па зашо ми се плави ахх како небото наше па неспиен се шетав за да станат крвави па да има контраст па да се истакне плавото од моето око. Ама кога завршив во клиника од хронична ненаспаност решив да се фарбам црвен за да не бидам неспиен пошо докторот ми рече може да рикнам ако продужам за лепота да неспијам. Ама сега пошо сум шмекер тежок јас замижан бркам жени за да покажам дека сум шмекер.

Аман бе луѓе со овие работи, јас да земам да се пицнам и се така ќе бидам еден од најубавите тука(не дека сега не сум...сфаќате иронијата а а а а ).

Кој ви е филмот овој има поубај очи овој нема ...пенис се тресе у ладна вода и така не се сите фотогенични па да искачаат убаво на слики. На прсти се бројат луѓево што навистина зрачат со убавина (со се мене...сваќате иронијата а а а а)

ЗНАЧИ!!! одлучено е синдикатот имаат најубави очи ама ако не го рачунаме водкамикс на сликата погоре ...а ако го рачунаме ондах сите сме грди , кога викам сите мислам цел форум сме грди во споредба со него.
Се трудам ова на заебанција да го свртам зашо има неколку форумЏиВкИ што од кожа ме вадат со сликите(тие што знаат не спомињајте имиња)...а да секој член/ка што 90% од сликите им се од очи знајте дека се грди па затоа се сликаат само таму.

За на крај легендарната реченица од Алексов: НЕ ДРАПАЈТЕ МАДИЊА!

неможев да се одлучам помеѓу жениве, и гласав за Влатколик :pipi:

а инаку....зашто мене ме нема? :cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom