Ајде пак истото прашање: каков мобилен да купам?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
кој е подобар....
sonyericsson-w960-00.jpg

sonyericsson-p1-00.jpg

Јанев.. ја би идел на првиот... Р1 е страшно грд :(

А... некој предлог плус за мене? Моментално сум фокусиран на вакво нешто:
nokia-e51-00.jpg

Значи, се бара бизнис класа телефонче... отворен сум за предлози

Janev, 960-ката ми е на мета одредено време... Доста добар е, а во споредба со П1 единствено што е помал и нема qwerty тастатура, но затоа има 8 гига ХДД (мислам дека тоа е опционално, можи да го има, можи да го нема) и е од Walkman серијата. Исто така тука е и цената... како што гледам по нет-ов цената е околу 500 евра за W960, додека П1 е 350-400

на дизајн е подобар w960 од P1 но читав низ нет мислења за телефонот, и се појавуваат многу проблеми за разлика од P1

It's a beautiful phone,not that beautiful like in pictures but...

I had it's 8gb memory almost full but it was ok

It has some problems/drawbacks though:
1.the batery cover squirks...so be carefull when you buy one
2.the camera it's not very good...pictures usualy get a litle bit blury and a litle bit green if there is not enough sunlight...It takes a lot of time to capture pics so you may miss the subject
3.many icons are very small so you need extra precision even when using the stylus...
4.it was very nice if it was stylus free
некој имале проблеми со тач копчињата за walkman

од P1 читав дека некој имат проблеми со повиците, се прекинува сигналот и др, работи..... ако има некој од форумот што има искуство со телефоните нека каже....

цената овде во германија помеѓу W960 и P1 е 50-60 евра

Се шпекулира дека во октомври треба да почне продажбата на првиот телефон базиран на Андроид платформата... Некој да го демантира ова со аргументи?

Се шпекулира дека во октомври треба да почне продажбата на првиот телефон базиран на Андроид платформата... Некој да го демантира ова со аргументи?

Нема потреба од демант.. веќе не е шпекулација, туку факт - [1] [2] :)

Само.. не би брзал со купување. Android како платформа уште е "бебенце". Нека излезат неколку модели, да се видат првобитните маани, да се поправат, па тогаш.

сакам да купам мобилен нокиа н 73 или некој сличен и подобар... може и половно доколку е исчуван ... плс цени и подетални информации

A zaso ja na tebe ne bi ti prodal nokia e51 :) 12.500 so gratis bluetooth slusalka crn 15 min razgovor so full oprema ?? ako sakas pisi mi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom