B
black angel
Гостин
eve novi sliki:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој така бе...На мене баш ми се свиѓа, ова е комбинација која би ја носела и би се чувствувала своја.MTV movie awards 2009
Kristen Stewart
![]()
Ти? Никаква, грда, мо4ла. Луѓето во развиените земји користат чешел, чинам. Ни фустанот не чини. Шо да кажам бе, 1/10.
Vanessa Hudgens
![]()
Имала мн подобри варијанти Ванеса.Вака изгледа како да станала од спиење и веднаш тргнала со огромно бразање без да се среди.Најлоша нејзина комбинација-дефинитивно.И косата не и е нешто посебно.Веќе ми здосади да ја гледам со една иста фризура...Нека направи некоја промена 1/10...за убавата шминка
Немој така бе...На мене баш ми се свиѓа, ова е комбинација која би ја носела и би се чувствувала своја.
За косата си во право, но сепак мислам дека на сликата со црвено фустанче е посоодветно средена иако црвениот тепих бара повеќе елеганција.Така за по дома и низ град.
Се знае што се Оскари, MTV доделувања, Златен глобус, Греми итн. На црвениот тепих се натпреваруваат кој подобро ќе изгледа, кој ќе има најдобри критики, низ сите весници утредента излегуваат нивни слики, така да и стартки да носиш цело време ако веќе сакаш да одиш на некој од овие престижни манифестации и штом си добил веќе покана треба да се почитува и дрес кодот и да се биде елегантен.
Така да типкава ја утнала работата. Можеш да си се пронајдеш и во фустанче и чевли и пред се исчешлана коса.
Вака на ништо не личи.
Освен што секој си има свој стил, треба да се знае и кодексот за облекување.
Ама цурава вајда ја научила лекцијата, малку.
Ама сепак бар ефтин е фризерот. Не знам што и е форава со несредена коса.