Ајде да ми помогнете во врска со запросување на девојката.. САКАМ ДА БИДЕ НЕШТО ЈАКО.

• Креатор на темата Креатор на темата Marcys_DE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
12
Локација
Deutschland
Ајде да се собереме сите на оваа тема машки , женски... сакам помош од ваша страна.. Пред се сакам да ви кажам дека со темата која претходно ја отворив бев, се залјубивме и веке сме во врска девојката моја е Македонка но живее во Германија.. решив да ја изненадам со нешто добро и ми текна на онаа доколку се сеќавате со сликите ''sahsa volimte'' што имаше од цел свет.. сакам да го направам истото но со пријатели од Мк и од Балканот.. дали би ми помогнале во врска со тоа... marry mee :vozbud::cuc: сите кој што сакаат да ми помогнат ќе им објаснам за повеќе информации.. или доколку вие имате некој интересен предлог дајте предложетего ;)

ВЕ МОЛАМ НА СИТЕ НА КОЈ ИМ ДО ЗАБАВА (ШЕГА) НЕКА ЈА ИЗБЕГНУВААТ ОВАА ТЕМА ДА НЕ ГУБАМ ВРЕМЕ СО ЧИТАЊЕ ГЛУПИ ПРЕТПОСТАВКИ... ДОКОЛКУ ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕШТО И ДА ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ.. НЕСАКАМ НИЧИВИ НАВРЕДЛИВИ КОМЕНТАРИ ... ФАЛАА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГО ПОЧИТУВАТЕ ТОА.!

Прави се мртов и кажи на сите пријатели што е работата и нека плачат, нека глумат малку.... нека дојде и поп... биди у ковчег...кога ќе дознае и кога ќе дојде таа ќе почне да плаче над тебе, да си куби косата (секако ќе бидеш намачкан убавоо да изгледаш како вистински мртовец) и ти во тој момент ќе отвориш очите и ќе и подадеш прстенот...тоа ќе уаууу...па па па :pos:

Поголема ексцентричност при запросување не е правопропорционална со “големината“ на љубовта.

Just sayin' за тебе и сите наредни што планираат да отворат ваква тема.

пред десетина дена прв пат сте се сретнале во животот, а ти веќе кроиш планови да ја запросиш.....очигледно е дека ти се иде во германија :D а за девојката мање више.....

п.с. ова важи ако си во мкд

^^^КОлку години имаш??? Ставрно пред 10 дена сте се запознале?:pos:

Напрај и` дете и сака неќи ќе те земи, немора да се мачиш да ја запросваш.

Зошто писма од цел свет со Marry me? Глупав можеш да испаднеш и на многу други начини.Кајгана изобилува со примери,од јутуб,фејсбук,твитер.Само побарај.

Стварно ако ти е до женачка, најреално,најискрено еве го советот:
-Купи прстен
-Прашај ја дали сака да го помине животот во бришење прашина,готвење,да ти ги пере гаќите и да ги шири нозете кога ќе ти се присака.
Ако одговорот е да,стисни ми лајк.Ако одговорот е не,можам да ти посредам за жена од албанија.100 % да,од прва вечер гарантирано.

Опа некој сака да рипне во тавче!
Батали ги морониве што се зезаат со тебе само не заборавај да се снимаш да те има на мотика за сеир ако попиеш корпа.
СО среќа:)

Plachi druze PLACHI , ako ima i malku majchinski instinkt ke kazhe DA !
Ama shto znaesh kakvi kuchki se , usvari sho pederchinja ste moze i da ti se iznasmee u faca i da si otide :D
Ne se proseravaj kratko jasno i ednostavno.

на зградата спроти локалот кај што работи, напрскај *име* SAGEN JA! со спреј

Носи ја во Венеција и таму на гондолите ја запроси ако те одбие фрли ја во водата.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom