Ајде да се собереме сите на оваа тема машки , женски... сакам помош од ваша страна.. Пред се сакам да ви кажам дека со темата која претходно ја отворив бев, се залјубивме и веке сме во врска девојката моја е Македонка но живее во Германија.. решив да ја изненадам со нешто добро и ми текна на онаа доколку се сеќавате со сликите ''sahsa volimte'' што имаше од цел свет.. сакам да го направам истото но со пријатели од Мк и од Балканот.. дали би ми помогнале во врска со тоа... marry mee 
сите кој што сакаат да ми помогнат ќе им објаснам за повеќе информации.. или доколку вие имате некој интересен предлог дајте предложетего 
ВЕ МОЛАМ НА СИТЕ НА КОЈ ИМ ДО ЗАБАВА (ШЕГА) НЕКА ЈА ИЗБЕГНУВААТ ОВАА ТЕМА ДА НЕ ГУБАМ ВРЕМЕ СО ЧИТАЊЕ ГЛУПИ ПРЕТПОСТАВКИ... ДОКОЛКУ ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕШТО И ДА ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ.. НЕСАКАМ НИЧИВИ НАВРЕДЛИВИ КОМЕНТАРИ ... ФАЛАА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГО ПОЧИТУВАТЕ ТОА.!

ВЕ МОЛАМ НА СИТЕ НА КОЈ ИМ ДО ЗАБАВА (ШЕГА) НЕКА ЈА ИЗБЕГНУВААТ ОВАА ТЕМА ДА НЕ ГУБАМ ВРЕМЕ СО ЧИТАЊЕ ГЛУПИ ПРЕТПОСТАВКИ... ДОКОЛКУ ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕШТО И ДА ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ.. НЕСАКАМ НИЧИВИ НАВРЕДЛИВИ КОМЕНТАРИ ... ФАЛАА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГО ПОЧИТУВАТЕ ТОА.!