Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
26.821:)

@Dumbledore ти сите некако ги држиш за збор што кажале. Ама често има и пропусти во тоа твое држење:D

26.823:)

,,,26,,822,,,
,,,koj ne se somneva chesti dupla tura,,,:ROFLMAO:,,,
,,,@Пропалица
Кога вака ги тагнуваш старите веќе неактивни членови, ми се враќаат мемории за тоа колку беше убаво порано на форумов и колкава дружба имаше. Носталгии:place::love:

26.821:)

@Dumbledore ти сите некако ги држиш за збор што кажале. Ама често има и пропусти во тоа твое држење:D
26.826

Јок. Нема. Ако алудираш на мојата активност на овој подфорум, никогаш не сум ветил ништо. Патем 2 пати ме имаш означено (или вкупно 6-7) каде ти имам вратено дека или немам време, што всушност е и точно, или пак дека ќе се потрудам да бидам поактивен. Мислам дека тоа е целата вистина. Патем и веќе форумов ми е здосаден малку. Темите поради кои се приклучив, веќе полека умираат. Суштината на многу теми веќе е исцрпена и колегијалноста и тука застанува зад “вистината“ на фактите што при детална анализа на фактите тоа не би смеело да се случува (мислам на издвојувањето на вистината од лагата). Кога елитата застанува зад сите тие коментари полни со навреди и омраза, што всушност се и нормална појава затоа што има судир на знаења, мислења и интереси, и ги запоставува членовите кои мислат поинаку до одреден степен, тоа доведува до имигрирање групи членови. Такви примери имаш еден тон. Наместо да го оставиш да се изрази како знае, и да каже што знае, макар и да е глупост или лага, ти го навредуваш и омаловажуваш до невидени граници. Патем така започна и оваа наша дружба. :)

Јасно е дека постојат неколку блока на форумов. Мислам дека тие се засновани врз база на познанства и пријателства. Па ако јачината на коментарот е всушност јачината на друштвото, а не јачината на фактот, тогаш нема потреба од дискусии и нема потреба од разменување на мислења, туку само запознавање на луѓе и стекнување на пријателства.......:)

26.828

Тоа е и суштината на проблемот. Ако одиме со директен напад на “тврдината“ без претходно изготвена тактика, ќе имаме непријатели и душмани, а веројатно и голем пораз. Некогаш и преговорите се покажале како успешни. Знаеш сето ова метафорично. Јас преферирам разговор, наместо кавга или нешто повеќе.

Работата е во тоа што има отсуство на вистинска комуникација, па често се добива погрешна перцепција за ликот позади профилот. Така врз база на еден став не можеш да утврдиш колку некој е паметен, па и да му го одгатнеш неговиот психолошкиот профил или карактер.....:)...ми рече дека не сакаш некој многу да ти објаснува, па морам на кратам....:)

26.830

И тоа е погрешно. Дел од карактерот се смета дека е вроден/наследен, но јас не мислам така. Карактерот се оформува во раното детство, се дефинира во пубертетот и во зрелоста се дооформува. Значи вродена е интелигенцијата, но карактерот е оформен и со самиот тој се оформуваат и психичката свест и совеста (его и супер его). Тоа е научен факт.
Затоа “злобник“ се станува во животот, под дејство на општеството, друштвото и семејството. И повторно, личноста која се претставува на форумов, не е секогаш онаа истата во реалноста. :)

26831....умен човек како тебе и мене и на некои други од овде, јасно ни е кои се тие што овде се чаталат а надвор од форумов се помали од маково зрно..ИМАМЕ НИЕ ДЕТЕКТОРИ ЗА ТАКВИ МУФЉУСИ....НЕКА ЛААТ.....

26.832

Јас немам ништо против никого, патем оние кои се против тебе, се и против Боб. Прашањето е зошто? Ако можат да одговорат на ова прашање, тогаш би можело да се реши и тој проблем. :)

26.833..не ја замарај таа твоја умна глава...тие се и против сопствените родители, толку им собира во црпките....не барај од нив одговор, родени се такви, со фалинка...:)

26.834

Не би го решавал тој проблем сега. Прво морам да го решам оној “дали Боб (и Шутрак со него, кога веќе се покани :D ) конечно ќе се согласи да излеземе на кафе?“. :)

Дали рече дека си медицинска сестра или си на пат да станеш медицинска сестра? Ме интересира чисто онака. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom